SHOWBIZ

Lesz bőven meglepetés: Ő a Mintaapák új szereplője

Rendkívül izgalmas karaktert alakít a hétfőn debütáló színész.
  • Szerző: Doris

Különleges figura bukkan fel hétfő este a TV2 közkedvelt sorozatában, a Mintaapákban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Iván, akit a sokoldalú színművész, Rajkai Zoltán alakít, minden, csak nem mintaapa, és kész arra, hogy fenekestül felforgassa a többi szereplő életét. Különösen Katáét, akihez korábban gyengéd szálak fűzték. Igaz, mindössze négy hónapig!

Fotó: TV2

„Iván egy vérbeli maffiózó, egy bandavezér, aki korábban méregdrága ajándékokkal halmozta el Katát, Dani édesanyját. Igen ám, de ő ezeket csak kölcsönbe adta, a szakítás után pedig visszakövetelte. A gond csak az, hogy az ajándékok, bundák, ékszerek addigra mind eltűntek. Ezért Kata elmenekül, Szabira hagyva a kisfiát, Danit. Iván mindent elkövet, hogy visszaszerezze a pénzt, még Danival is megzsarolja, de ennél többet egyelőre nem árulnék el” – mesélte a -nak Rajkai, aki nagyon hálás azért, hogy pályája során számtalanszor alakított már rosszfiút, de pozitív hőst is, és cseppet sincs beskatulyázva.

Rajkai azt is elárulta, hogy nagyon élvezte a forgatást, hiszen régóta ismeri a többi színészt, így remek hangulatban telt a munka. Az, hogy pontosan mire készül a félelmet nem ismerő Iván, hétfő este kiderül!

 

És ezeket olvastad már?