SHOWBIZ

Lovasi Andrással folytatódik ma a Maradj otthon! Fesztivál

A szombaton indult kezdeményezés különlegessége, hogy bárki csatlakozhat otthonról a fesztiválhoz, az ismert emberek a nappaliba viszik a zenét és a kultúrát.
  • Szerző: ripost

Ma folytatódik a Maradj otthon! fesztivál, amelynek a legújabb állomása az A38 hajó, ahol Horváth László Imre beszélget Lovasi Andrással.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A téma az, hogy vajon miért ragadja meg a világvége témaköre úgy a költői és nem költői képzeletet egyaránt, és hogyan működik ez a költészet a mindenki által ismert Lovasi-dalokban. A Kossuth-díjas zenész is eleget tesz a fesztivál jelmondatának, és otthonról csatlakozik a beszélgetéshez. Mindeközben DJ Lee n’gum vizuálja színezi a beszélgetést, zenei kíséretként Kispál-dallamokat játszik a sorozat rezidense, az ATMO.

A különleges kezdeményezés szombaton indult útjára. A Maradj otthon! fesztivál keretén belül hazánk legismertebb sztárjai buzdítják az embereket arra, mennyire fontos, hogy a koronavírus-járvány idején betartsák a szabályokat.

A nehéz helyzetet otthonról is élvezhető programokkal, zárt ajtós koncertekkel, beszélgetésekkel könnyítik meg a lakosság számára.

És ezeket olvastad már?