Létrehozva: 2018.03.30.

Magyarország leginspirálóbb nőit díjazzák, a közönség is szavazhat!

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nõk esten adják majd át a 8+1 kategória gyõzteseinek járó elismeréseket. A jelöltekre az olvasók szavazhatnak március 21-tõl.

Idén is kiosztják azt a díjat, ami 8+1 kategóriában díjazza a leginspirálóbb magyar nőket. 

A kategóriák 3-3 jelöltjét a jelölőbizottság állítja össze. Õk olyan ismert emberek, akik saját területükön komoly elismerést vívtak ki, így maguk is inspirálóan hatnak sokak számára.

Jakupcsek Gabriella, Pro Európa-díjas televíziós, újságíró, Temesvári Andrea, Grand Slam-győztes teniszező, Herendi Gábor, Balázs Béla-díjas filmrendező, Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, valamint a Femcafe.hu képviseletében a főszerkesztő, Sajószegi Veronika alkotják a jelölő bizottságot, ők azok, akik kijelölik a kategóriák 3-3 nomináltját.

A Leginspirálóbb Divattervező az a divattervező, aki a legnagyobb hatást gyakorolja a magyar divat világára és nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő értéket képvisel.

A Leginspirálóbb Gasztronómiai Teljesítmény az a szakember, aki magas színvonalú munkájával hozzájárul a magyar gasztronómia rangjának, elismertségének öregbítéséhez – lehet akár séf, cukrász, borász, vagy éppen barista.

A Leginspirálóbb Hétköznapi Hős a mindennapok hőse: az a pedagógus, egészségügyi dolgozó, orvos, aki a hétköznapok kihívásaival szembenézve segít másokat, tetteivel, elhivatottságával példamutató lehet a közösség számára.

A Leginspirálóbb Designer a formakultúra kiemelkedő képviselője a lakberendező, grafikus, enteriőr dizájner, stylist és képzőművész területekről.

A Leginspirálóbb Vállalkozó az a vállalkozó, vagy üzletasszony, aki szakmai sikereivel hívja fel magára a figyelmet és követendő példa lehet a fiatal nők számára.

A Leginspirálóbb Fiatal Sportoló a fiatal nemzedék nagy reményű sporttehetsége, aki teljesítményével, elhivatottságával, alázatával kiemelkedik korosztályából.

A Leginspirálóbb Fiatal Tehetség az a fiatal magyar tehetség, akinek a nevéhez kiemelkedő teljesítmény kapcsolódik az oktatás, a tudomány vagy a gazdasági élet területéről.

A Leginspirálóbb Civil Teljesítmény az a civil, aki önkéntes munkájával, jó ügy iránti elkötelezettségével, segítőkészségével szolgálja legszűkebb környezetén túl egy nagyobb közösség életét. 

A Leginspirálóbb Régió az a magyarországi régió, tájegység, ami korszerű és komplex módon valósítja meg az élményközpontú idegenforgalom, turizmus célkitűzéseit, ugyanakkor hagyományőrzésével, kulturális értékeinek ápolásával óvja nemzeti örökségünket.

A kategóriák jelöltjeire március 21-től április 16-ig lehet szavazni a femcafe.hu weboldalon. A győzteseket a május 10-i díjátadó gálán hirdetik majd ki a Várkert Bazárban. A rendezvény házigazdái Osvárt Andrea és Kasza Tibor lesznek.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: óriási örömhírt jelentett be Krausz Gábor és Mikes Anna – fotó!

ripost.hu

Titokzatos égi jelenséget észleltek szerte a világon, 40 évvel ezelőtt is láthatták már ezeket az idegen fénypontokat – Fotó

hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

origo.hu

Hatalmas terhespocakkal pózol Lékai-Kiss Ramóna

travelo.hu

Videó: Romantika a fellegekben - A pilóta az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

SHOWBIZ

Elhunyt a legendás magyar rendező, András Ferenc – Itt láthatod a legjobb filmjét

SHOWBIZ

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

SHOWBIZ

Vámos Erika eltűnt, most elárulta, mi történt vele