SHOWBIZ

Majka mindenhol elveri Sebestyén Balázst

A két konkurens csatorna mûsorvezetői igen szoros barátságot ápolnak, de mind a fallabda pályán, mind pedig a nézettségi versenyben egymás ellenfelei.
  • Szerző: Buster

Barátság ide, vagy oda, a számok bizony makacs dolgok. Miközben Sebestyén Balázs a reggeli rádiózásban verhetetlen, a képernyőn és a squash pályán legyőzhető, különösen ha Majka az ellenfele.

A TV2 és az RTL Klub egy időben sugárzott vetélkedői között jól mérhető különbség feszül, legalábbis nézettség szempontjából. Majka és Till Attila tarolnak a Bezár a bazárral, míg Sebestyén Balázs A Fallal jóval gyengébben muzsikál. Ezen a héten négy napból négyszer győzött a TV2. A nyeremény pakolós őrület az össznézettség tekintetében 16.8 és 20 százalék között hozott, míg a konkurens csatorna mindössze a nézők 11.4 és 13.8 százalékát tudta a képernyők elé ültetni.

Majka ráadásul mostanában a fallabdában is jobban szerepel barátjánál, így rendre nyeri a kettejük között köttetett fogadásokat is. Legutóbb például egy emberes pofon járt a vesztes Balázsnak.

Ennyike!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?