SHOWBIZ

„Elkezdtem piázni” – Majka elárulta, mit ivott élő adásban

Majka a Sztárban sztár leszek! műsora közepén tett arra utalást, hogy nem csak vizet ivott az adás előtt. A Bors megkereste a rappert.
  • Szerző: Ripost

Tóth Gabi és Pápai Joci már nem először, míg Köllő Babett és Majka idén csatlakozott a produkcióhoz, ennek azonban nyoma sincs, a kémiának köszönhetően poénokban nincs hiány. A tökéletesen összeszokott stábban mindenki tudja a feladatát, és bár a képernyő ülök a szünetekben nem látják, mi zajlik a stúdióban, a jelenlévőknek ezek a pillanatok is rendkívül szórakoztató perceket adnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szórakozás szempontjából sok múlik a mestereken is, akik közül most Majka volt igazán elemében. A rapper a műsor közepén tett arra utalást, nem csak vizet ivott az adás előtt, sőt a reklám ideje alatt nem csinált a jelenlévők előtt abból sem titkot, hogy az előtte lévő víz helyett egy „csinos” pohár került minden alkalommal az asztalára, amit előszeretettel fogyasztott.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

A műsorban Urbán Edina produkciója után saját maga vallotta be, hogy a show előtt már iszogatott.

„Figyelj, nagyon boldog vagyok! Elkezdtem piázni és nagyon jó ez a műsor! Vicces, tényleg élvezem” - mondta

A Bors megkereste Majkát, akitől meg akartuk tudni, hogy mit is ivott az élő adás ideje alatt, a válasz és a szünetekben készült fotók a keddi lapszámukban találhatóak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?