SHOWBIZ

Kiakadtak a rajongók Majka döntése miatt

Hadas Alfréd eddig nagyon szépen teljesít a Sztárban sztár leszek! színpadán. Ám a nézők mást is látnának tőle, mint a rap.
  • Szerző: angie

Eddig csak rappelt, de már többen szóvá tették, illene lassan énekelnie is a műsorban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hadas Alfréd rapperként nagyot megy a Sztárban sztár leszek!-ben, azonban a kommentelők szerint ez nem egy rapműsor és nem fair a többi versenyzővel szemben, hogy míg ők énekelnek, táncolnak és ha kell, még rappelnek is, addig Alfréd – igaz, mindig más előadót utánoz – végül mégis csak és kizárólag rappel.

Múlt vasárnap – a feladatok kiosztásakor – már Köllő Babett és Tóth Gabi Mesterek is pedzegették Majkának, itt lenne az ideje, hogy Alfréd megmutassa énekhangját is. Erre azonban nem jött elfogadó válasz, Majoros Péter szerint a versenyzője azért rappel, mert abban a legjobb, ha a többi énekes kap rapdalt, akkor borzasztóak benne. Vagyis aki rappelni tud, az rappel, aki énekelni, az énekel.

Nos, a kommentelők szerint ez így nem mehet tovább!

„Aranyos gyerek! De kaphatna már normális zenét is végre! Egy Elton John vagy valami hasonló! nem fair a többiekkel szemben, hogy csak rappet kap mert fekszik neki”

„Nem értem, hogy ha más versenyzőknél szempont, hogy minél több stílusban megállják a helyét, Alfréddal kapcsolatban miért szögezi le Majka, hogy csak rappelni fog, mert azt tud”

„Gusztustalan, hogy amíg a többiek szívnak, addig ő csinálhatja azt az egy dolgot ami megy neki . Innentől bármilyen is, biztos lepontozom”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?