SHOWBIZ

Megható pillanatok: megváltozott az élete az Újratervezés szereplőinek

Vikiék végre beköltözhettek az új otthonukba!
  • Szerző: ripost

A héten egy öt gyermekét egyedül nevelő édesanyának segített az Újratervezés csapata. Viki története több szempontból is megható, hiszen egyedülálló édesanyaként mindent próbál megadni a gyermekeinek, azonban az élet sokszor akadályokat gördített elé. Korábban nagyon sokat költöztek, vándoroltak, most azonban megtalálták az otthonukat. Bár a ház csak félig készült el, miután Viki belevágott a falusi CSOK-ba, most Stohl Andrásék valóra váltották a család álmát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Vikiék végre visszatérhettek az otthonukba, amire alig ismertek rá a felújítás után. Az édesanya meghatódva lépett be az új otthonuk ajtaján.

„Másfél év telt el, mióta megvettem a házat. Nekem még most is hihetetlen, hogy van otthonunk. Azt pedig, hogy már rendben is van, nem tudom mikor fogom felfogni. Nem is tudom, hogy lehetünk ilyen szerencsések, hogy itt vagyunk és ez a miénk” – mondta a könnyeivel küzdve az édesanya, akinek gyermekei is hasonlóan éreztek.

„Sírhatnékom volt, de erősen tartottam magam. Nagyon tetszett a ház, ezt önerőből sosem tudtuk volna elérni” – mondta Viki lánya, Kitti. Ám nem csak a családot hatotta meg az új ház átadása, de a műsorvezetőket is.

„Bevallom őszintén, én ugyanazt érzem, mint ők. Fogalmam sincs, hogy ez a ház hogyan nézett ki, hogy merre voltak a szobák... Ilyen mértékű változásra szerintem senki sem számított. Azt gondolom, idő kell nekik ahhoz, hogy ezt egyáltalán felfogják” – fogalmazott Stohl András.

Fotó: TV2 / Így nézett ki Vikiék háza a felújítás előtt

 

Fotó: TV2 / Ez pedig az elkészült otthonuk

 

És ezeket olvastad már?