Létrehozva: 2019.10.30.

Meglepő titkot árultak el Horváth Tomiról a TV2 új sztárjai

Ő az egyetlen zsűritag, akinek egyetlen énekese sem esett ki a Sztárban Sztár leszek!-ből.

Akár egy jó pszichológus, úgy bánik versenyzőivel Horváth Tamás, a Sztárban Sztár leszek! egyik mestere. Ennek meg is van az eredménye, hiszen ő az egyetlen zsűritag, akinek még mindhárom énekese versenyben van. Sőt, Misurák Tünde múlt hét vasárnap megríkatta a mestereket, akik maximális ponttal jutalmazták a produkcióját. Tomi a Ripost-nak árulta el, milyen módszerrel készíti fel csapatát!

Fotó: Sulyok László

Horváth Tamás kapott hideget-meleget a Sztárban Sztár leszek! középdöntőjében, hiszen ő volt az a mester, aki csak nagyon nehezen választott be egy-egy versenyzőt a csapatába, sorra küldte el a tehetséges énekeseket. Módszerét sokan megkérdőjelezték, ám úgy tűnik, az eredmények őt igazolják. Tamás ugyanis az egyetlen mester, akinek még mindhárom énekese versenyben van. Összehasonlításképp, Pápai Joci csapatában még ketten vannak, ám Tóth Gabi és Bereczki Zoltán is csak egy-egy versenyzővel folytatja. De vajon mi Tomi titka? Az énekes a Ripost-nak árulta el, szerinte minek köszönheti a sikert!

„Az első pillanattól kezdve nagyon sokat foglalkozom a versenyzőimmel. Amikor csak tudunk, találkozunk, beszélünk. Mondtam nekik, hogy bármikor felhívhatnak, ha szükségük van rám. Vidékről is feljárunk a feleségemmel, hogy velük legyünk a próbákon, szakmailag és lelkileg is támogatjuk őket. A mi titkunk az, hogy a szívünkön viseljük a sorsukat. Néha olyan vagyok, mintha a pszichológusuk lennék, meghallgatom őket és segítem őket, amiben csak tudom. Szerintem egy énekesnek nagyon fontos, hogy ne csak a hangja, de a lelke is rendben legyen az élő adásokra” – mondta a Ripost-nak Tomi, aki maga is úgy van vele, hogy minden feladatát szívvel-lélekkel végzi el és igyekszik 100 százalékon teljesíteni.

„Azt érzem, hogy mindhárman, Ya Ou, Misurák Tünde és Molnár Dani is nagyon szépen fejlődnek. Kiemelni nem tudnék egyet sem a „gyerekeim” közül, mindegyikőjükre másért vagyok büszke” – jelentette ki Tomi, aki elmondása szerint annyit vár el a versenyzőitől, amit saját magától is. A maximumot.

Megkérdeztük Tomi versenyzőit is, akik elmondták, ők hogy érzik magukat a csapatban. Feng Ya Ou, aki most vasárnap Cherként áll majd színpadra, Tomi hitét emelte ki. Szerinte az adja neki a legtöbb erőt.

Feng Ya Ou Ferenc
Fotó: Szabolcs László

„Nincs összehasonlítási alapom, de mégis belül érzem, hogy Tomival jártam a legjobban. Ő pont olyan, amilyen személyiségre szükségem van. Tudom, hogy ott van a szemében a csillogás, amikor felállunk a színpadra. Imádkozik belül értünk, és tudja, hogy kihozzuk magunkból a maximumot. Nem mellesleg a csapatmorál is kivételesen jó, nagyon megszerettük egymást” – mondta Ya Ou.

Molnár Dániel osztotta csapattársa véleményét. Szerinte Tomi egy nagyon jólelkű, csupaszív ember, akiben óriási energia rejlik.

Molnár Dániel
Fotó: Szabolcs László

„Az biztos, hogy mi olyan támogatást kapunk, Tomi feleségétől, Anditól is, ami óriási erőt és lendületet ad. Nem tudom, a többi versenyző hogyan készül, de én nagyon örülök, hogy Tomi csapatában lehetek.„

Misurák Tünde múlt vasárnap maximális pontot kapott a zsűritől, Tóth Gabi el is sírta magát a produkciója láttán.

Fotó: Markovics Gábor

„Nagyon összekovácsolódtunk Tomiékkal, a próbán is igazán családias hangulat alakult ki. Ez Tomi feleségének, Andinak is köszönhető, sokszor úgy érzem, atyáskodnak és anyáskodnak felettünk, de persze a szó legjobb értelmében. Nagyon sok erőt ad, hogy ennyire bíznak bennünk” – mesélte Tünde.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

SHOWBIZ

Elhunyt a legendás magyar rendező, András Ferenc – Itt láthatod a legjobb filmjét

SHOWBIZ

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

SHOWBIZ

Vámos Erika eltűnt, most elárulta, mi történt vele