SHOWBIZ

Megszólalt a távozásáról Hajdú Péter, újabb részletek derültek ki!

A producer közös megegyezéssel távozik az ATV-től, helyét pedig a hírek szerint egy igazi nagyágyú veszi majd át.
  • Szerző: ripost

Jakupcsek Gabriella válthatja a távozó Hajdú Pétert az ATV-n! A producer szerdán jelentette be, hogy másfél év közös munka után közös megegyezéssel távozik a csatornától, így az őszi műsorsávban már nem lesz látható az ATV-n az Esti Frizbi.

Most minden jel arra mutat, hogy azt a vasárnap esti műsorsávot, amit eddig a Frizbi foglalt el, a képernyőre visszatérő Jakupcsek Gabriella és új műsora kapja majd.

"Nyilvánvalóan az élet nem áll meg, Tükörhegyen építtetünk bevásárlóközpontot, ott van az egészségközpont, van éttermem, nemsokára indul a Miskolci Sörfesztivál, így akkor sem történik semmi, ha egy ideig most nem vagyok képernyőn. Elmehetek pihenni is" - mondta el a Blikk-nek távozása kapcsán Hajdú, aki már arra is felkészült, hogy talán soha többé nem lesz Frizbi.

"Egyelőre nem tudom, merre tovább, lehet, nem is lesz tovább Frizbi, de lehet, hogy nemsokára megcsörren a telefonom, és akkor kiderül, hogy mégis" - fogalmazott a producer, aki szeretné, ha a cége által készített Heti Napló és a #Bochkor című műsorok az ATV-n maradnának továbbra is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?