SHOWBIZ

Megszólalt az Exatlon női győztese: Kiderült, mihez kezd a karantén után

108 versenynap után végre felállhatott a dobogó legfelső fokára Busa Gabriella! A Bajnokok versenyzője Pap Dorci ellen küzdött a fináléban.
  • Szerző: RIPOST

Öt hónap után női győztest avathatott Palik László az Exatlon Hungary műsorában! A péntek esti fináléban Pap Dorci és Busa Gabriella mérte össze az erejét, az idegőrlő küzdelem végén pedig a Bajnok örülhetett. Gabi ezzel megnyerte a legjobb női versenyzőnek járó 15 millió forintos fődíjat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lapunknak részletesen beszámolt, milyen élményekkel gazdagodott a több hónapos verseny alatt, és mihez kezd a karantén után.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„El kellett telnie pár napnak, amíg felfogtam, hogy nyertem! A döntő pillanatában csak az realizálódott bennem, hogy mennyire vártuk már ezt a napot, és hogy már nincs tovább, vége a versenynek. Természetesen nagyon boldog vagyok, és elképesztő érzés, hogy én nyertem” – kezdte -nak Gabi, aki bevallása szerint még mindig alig tudja feldolgozni azt a sok szép emléket, amelyeket az Dominikai Köztársaságban szerzett. A kick-boksz világbajnok a mélypontok ellenére is boldogan gondol vissza az elmúlt öt hónapra.

„Az egész Exatlon egy hihetetlen, és életre szóló élmény volt! Csodálatos pillanatokat élhettem át, remek embereket ismertem meg, barátságok szövődtek. Összességében rendkívül pozitívan éltem meg ezt az egészet, és nagyon hálás vagyok, hogy az Exatlon részese lehettem! Nyilván voltak mélypontok is, de mindig számíthattam a csapatra!” – fogalmazott a Bajnok, akit próbáltuk kifaggatni arról is, hogy mi lesz a 15 millió forintos nyereményének a sorsa, ám egyelőre még nem döntött ezzel kapcsolatban. Bevallása szerint szeretné okosan felhasználni az összeget, ezért nem egyik napról a másikra akar dönteni. Egyet azonban biztosan tud, amint vége a karanténnak, ahogy teheti, az első útja az edzőterembe fog vezetni.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„A verseny inkább mentálisan, mintsem fizikálisan volt megterhelő. Bár a döntő hetében akár 8-10 futama is volt egy-egy versenyzőnek, átlagban naponta körülbelül 3-4 futamot mentünk, ehhez egy idő után hozzászokott a testünk. Úgyhogy nagyon várom, hogy végre mehessek edzeni!” – jelentette ki Gabi. Hétfő este az is kiderül, melyik férfi versenyző állhat a dobogó legfelső fokára.

Csapattársból ellenfelek

A férfiak közül két Kihívó jutott be a fináléba: Adu László az első naptól kedve küzd az Exatlon Hungary versenyében, míg Dave később csatlakozott a kékekhez. Ennek ellenére mindketten erős pontszerzői voltak a Kihívóknak, és az egyéni játékban is maguk mögé utasítottak két Bajnokot is.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?