SHOWBIZ

Igazi sztárparádé: bemutatkoztak a Mintaapák!

Óriási sztárparádéval mutatták be szerdán délelőtt a TV2 Mintaapák című új sorozatát. A széria november 11-től látható a kereskedelmi csatornán.
címkék:
  • Szerző: ripost

A hazai közönség november 11-től hétköznap esténként láthatja a TV2 sorozatát, a Mintaapákat, ami négy apuka mindennapjaira, örömeire és drámáira enged rálátást. Őket Fenyő Iván, Klem Viktor, Szabó Kimmel Tamás és Mészáros Béla alakítja. A bemutatón részt vettek a további szereplők is, többek között Kovács Patrícia, Botos Éva, Polyák Lilla és Stohl András, valamint a Mintaapák főcímdalának szerzője, Patocska Olivér.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

Fenyő Iván a -nak elmondta, a forgatások során nagyon megkedvelte a szerepét, a focista Gézát.

„Szeretem Géza egyszerűségét, ez okozza a karakter komikumát, és szeretem, hogy hevesebb természetű, de mégis imádja a gyermekeit. A sorozat előrehaladtával rengeteget fejlődik majd, és azt ígérhetem, sok meglepetést okoz majd a nézőknek” – mondta el a -nak a színész, aki nem tagadta, hogy mind fizikailag, mind pedig mentálisan nagyon igénybe veszi a sorozat.

„Heti hat napon át tíz-tizenkét órát forgatunk, amihez napi húsz-huszonöt oldalnyi szöveget kell megtanulni. Emellett nagyon meg kell gondolnom, mire adom a szabadidőm, de nem bánom, mert szeretem ezt a sorozatot és a stábot is” – fogalmazott mosolyogva Iván.

címkék:
És ezeket olvastad már?