SHOWBIZ

Mostantól visszanézhetőek a Raktárkoncertek

A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat, a Raktárkoncert felvételei augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-étől pedig bárki saját otthona kényelméből élvezheti a közel 200 koncert bármelyikét. A projekt egyik koordináló cégcsoportja, a Lounge Group azon dolgozik, hogy a Raktárkoncert-sorozat bevonuljon minden idők leggrandiózusabb magyarországi koncertjeinek csarnokába.
  • Szerző: Ripost

„Egy magyar nyár sem telhet el koncert nélkül” – mondta közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A Raktárkoncert-sorozat olyan kikapcsolódási lehetőséget jelent, amely segítségével a zenészek az elmaradt koncertjeiket online pótolhatják, rajongóik pedig járványhelyzetben is biztonságosan szórakozhatnak. A különleges raktárépületekben készült felvételeken közel 200 előadó áll színpadra, köztük zenei legendák, fesztiválzenekarok és a mulatós zene jeles képviselői, egyenként 45 perces koncertet adva. A bulik helyszíni közönség nélkül zajlanak, kizárólag a technikai személyzet jelenlétében rögzítik az előadásokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Lounge Group

A Raktárkoncert-felvételek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában válnak majd elérhetővé. Az első előadások szeptember 21-étől lesznek megtekinthetők, ezt követően egészen november végéig érkeznek majd az új koncertek. A felvételek megtekintéséhez csupán egy díjmentes regisztrációra lesz szükség a mindiGO TV mobilapplikáción, és máris elérhetővé válik Keresztes Ildikó, az EDDA vagy épp Tóth Gabi bulija.

Fotó: Lounge Group

A különleges virtuális színpad lámpái tehát hamarosan felkapcsolódnak, az egyedülálló koncertek pedig beköltöznek az otthonokba.

Kulisszatitkok a weboldalon

A Lounge Group otthonosan mozog a hazai celebvilágban, számtalan influenszer együttműködést vitt sikerre ügyfelei megbízásából. Szakértelmüket és kreatív megoldásaikat az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrije is elismerte, akik a Magyar Turisztikai Ügynökségnek készített „Magyarország rád vár!” kampányukat arany fokozattal díjazta. A Lounge Group ügynökség jóvoltából értékes tartalmak válnak elérhetővé a kulisszák mögül, ezek a raktarkoncert.hu oldalon és a produkció hivatalos Facebook és Instagram oldalán tekinthetők meg.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?