SHOWBIZ

Muri Enikő elárulta, miért nem beszél Hajós Andrással!

Az énekesnő hatalmas kihívás előtt áll, de mindent megtesz a siker érdekében.
  • Szerző: Ripost

Izgalmas megmérettetés előtt áll Muri Enikő, hiszen a vasárnapi Sztárban sztárban nem mást, mint a szuperprodukció egyik zsűritagját, Hajós Andrást fogja alakítani!

A csinos énekesnő egy estére őszes hajú, szakállas férfivé változik, ráadásul olyan stílusú zenét fog énekelni, ami távolabb áll tőle, mint bármelyik eddigi produkciója. Enikő a %%-nak mesélt arról, milyen érzés számára annak az embernek a bőrébe bújni, aki a produkcióit is értékeli.

"Bevallom, először megdöbbentem, és úgy láttam, Hajós András sem örült, hiszen az asztalra borult és furcsa arcot vágott. Ezt nyilván a tévénézők is megfigyelhették. Mindenesetre nehéz feladatnak tartom, hiszen az ő munkássága, amit egyébként tisztelek, nagyon messze áll az én zenei stílusomtól."

Talán különösnek tűnhet, de Enikő elárulta, hogy egyetlen szót sem váltott azóta a zsűritaggal.

"Nem jött oda utána hozzám, de azóta megkaptam az egyik pulóverét, amiben sokszor állt színpadon, amikor az Emil Rulez zenekarral koncerteztek.

András egy nagyon izgalmas és érdekes karakter, teli jellegzetes mimikával.

Én még nem voltam a koncertjén, de azt tudom, hogy a dalt, amit énekelek, sokan szeretik. Úgyhogy most próbálok eleget tenni a feladatnak és igyekszem ellesni András minden mozdulatát, hogy tökéletesen alakíthassam őt."

Enikő kihívásként tekint a következő műsorra, és úgy érzi, most igazán szüksége lesz a szavazatokra.

Egy biztos, vasárnap este izgalmas adásnak lehetnek szemtanúi a nézők, hiszen a Sztárban sztár stúdiójában egyszerre két Hajós András is felbukkan majd így vicces helyzetekből biztos nem lesz hiány!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?