SHOWBIZ

Nagy a boldogság a családban: műsorvezető lett Bódi Csabi fia

Csabika édesapja példáját követve műsorvezetőként próbálhatja ki magát, ráadásul nem is akármilyen produkcióban kapott lehetőséget.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő gyorsasággal ível felfelé Bódi Csabi fiának a karrierje! Bódi Csabi Jr. a közelmúltban forgatta le a második klipjét, most pedig műsorvezetői munkát kapott. A fiatal fiú egy autós magazinműsor házigazdájaként debütál a képernyőn, de a rádióban is hallhatják őt a rajongók. Emellett pedig a tanulmányaira is fókuszál, hiszen építésznek készül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Bódi Csabi Jr.

„Gyerekkorom óta rajongok a kocsikért, több száz autómodellból álló gyűjteményem volt, amit az édesapámtól kaptam. Mindegyiknek ismerem az összes paraméterét, nincs olyan Top Gear epizód, amit ne láttam volna. Hatalmas álmom volt, hogy egyszer, apuhoz hasonlóan én is kipróbálhassam magam műsorvezetőként. Most egy rádió és televízió számára is készítek műsort autós témában, amit nagy örömmel vállaltam el„ – kezdte a -nak Bódi Csabi Jr, aki nagyon élvezi az új munkáját. Bevallása szerint rengeteget tanult az elmúlt időszakban és most van lehetősége kamatoztatni a megszerezett tudást.

”A műsorom címe CarFace, ami utal arra, hogy szenvedélyesen szeretem az autókat. Nagyon élvezem a rádiózást, hetente egy alkalommal hallhatnak a hallgatók, míg a tévében havonta jelentkezem új műsorral. Rengeteget tanultam az elmúlt hónapokban a média világáról, remélem, hogy énekesi karrierem során is kamatoztatni tudom majd az itt tanultakat” – árulta el a fiatal tehetség, akire a családja is nagyon büszke. Bár a nagyszülők először meglepődtek mikor Csabika elmondta a terveit, hiszen unokájuk építésznek tanul, ám ennek ellenére is mindenben támogatják és örülnek a sikerének.

„Mindig örülök, amikor a gyermekeimet és az unokáimat boldognak látom. Számomra az a legfontosabb, hogy ő örömét lelje, abban, amit csinál. Ha műsorvezetőként talál rá a boldogság, akkor abban az egész család teljes mellszélességgel támogatja” – mondta lapunknak Bódi Margó.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?