SHOWBIZ

Nagy Feróval szórakoztat Bagi Iván idén szilveszterkor – Darázsfészek újratöltve extra

A Darázsfészek Extra adásában együtt búcsúztatják ezt a nehéz évet, és különleges módon köszöntik 2021-et.
  • Szerző: ripost

Nagy Feróval közösen készített szórakoztató év végi videót Bagi Iván. A humoristát megihlette, hogy Feró éppen harminc éve szinkronizált először, a legendás Ford Farlane kalandjai című kultikus filmben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Eszembe jutott, hogy milyen jó lenne ennek a karakternek a bevonásával készíteni egy humoros jelenetet. Ez a Darázsfészek újratöltve extra adásában kerül bemutatásra, december 31-én, az Origo szilveszter című műsorfolyam egyik produkciójaként. Amely műsor azoknak készül, akik nem tölthetik szeretteik körében az év utolsó napját, mert kórházban kell lenniük. Hiszem, hogy a nevetésnek gyógyító ereje van. Ezzel a jelenettel is szeretnénk jókedvre deríteni többek között minden egészségügyben dolgozó szakembert, ezzel is üzenve, hogy nagyon büszkék vagyunk rájuk, ők a mi hőseink” – mondta el a -nak Bagi Iván.

A Nagy Feróval való közös jelenet ezúttal nem podcastként, hanem videós formátumban kerül fel az internetre; az alkotók szerint rádiókabaré-jellegű felvételre számíthatnak a nézők, amelyben Feró egy szabadszájú közterület felügyelőt alakít, aki mellé beosztják a zöldfülű újoncot, Ivánt. De ez még nem minden, a közös munka ugyanis annyira jól sikerült, hogy Feró és Iván egy videóklipet is készítettek. A dal és a klip nem csak az idei év, de a koronavírus elbúcsúztatásáról is szól.

“Remélem, hogy 2021 mindnyájunknak sokkal könnyebb lesz, és így a remény évének nevezhetjük. Feró egyik slágerét kicsit átírtuk és közösen elénekeltük. Az Azok a boldog szép napok című dalról beszelek, amely optimistán a Jönnek a boldog szép napok címet kapta” – mondta a a Karinthy díjas humorista.

Emellett december 31-én, 21.10-kor a Duna Televízión a nézők Bagi-Nacsa Orfeumával is búcsúztathatják az óévet, tehát a nevetés garantált.

És ezeket olvastad már?