SHOWBIZ

Féltékeny rajongók zaklatják Nagy Rékát

Kitört a botrány Nagy Réka és profi táncpartnere, Hegyes Berci váratlan csókja miatt. A táncosért epekedő fiatal csajok egyenesen nekirontottak Rékának.
  • Szerző: szbd

Napokig lázban tartott mindenkit Nagy Réka és Hegyes Berci váratlan csókja, ami a Dancing with the Stars hatodik élő show-jában csattant el. Azóta kiderült, hogy csupán show-elem volt, és nem szövődött szerelem a páros között. Ezt azonban aligha hiszik el Berci rajongói, akik szó szerint nekirontottak Rékának. A tinilányok üzenetekben bántják a csinos tévést, amiért lenyúlta tőlük szerelmük tárgyát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Berci rajongói rátámadtak Nagy Rékára

Berci rajongói rátámadtak Nagy Rékára (Fotó: Instagram)

„Ez a csók a show-nak a része volt. Mi egyáltalán nem gondoltuk, hogy felrobban majd tőle az internet. Úgy gondoltuk, hogy a karakterbe, amit megjelenítettem a parketten, abba abszolút belefér egy színpadi csók, és ezt azóta se gondoljuk másképp” – mondta el Réka, aki bevallotta, hogy a történtek óta folyamatosan fiatal lányok zaklatják őt az interneten.

„Rengeteg negatív üzenetet kapok kislányoktól” – sóhajtott nagyot Réka. „Amúgy is küzdök ezzel már a műsor eleje óta, de most még jobban megkapom, hogy elvettem tőlük Bercit. Nem is részletezném, mert azért vannak durva üzenetek. Próbálom jól kezelni, és úgy érzem, tudom is, de amit most kaptam, hát az egy kicsit sok volt. Igyekszem a helyén kezelni” – nyilatkozta a -nak a műsorvezető, aki maga is meglepődött a rá zúduló népharag miatt.

„Mi tényleg nem akartunk megsérteni senkit, és nem is sérthettünk volna, hiszen mindketten szinglik vagyunk” - szögezte le a Dancing with the Stars gyönyörű versenyzője, aki a szombati Riszaviadalban nem csupán Bercivel, hanem az első évad egyik visszatérőjével, Emilióval is színpadra áll majd egy hármas produkcióban.

Bár Réka nem részletezte a privát üzeneteket, amiket a Berciért epekedő lányoktól kapott. A műsor hivatalos oldalán, sőt a páros Instagram-oldalain is olvashatjuk ezeket.

„Szerintem Réka jobban figyel arra, hogy nyomuljon, mint a táncra.”

„Szánalmas, hogy ez a nő vagy sajnáltatással vagy enyelgéssel akar továbbjutni.”

„Tényleg megcsókolták egymást? Remélem, hogy nem.”

Persze van, aki védelmébe vette a párost.

„Nem értem, egyeseknek miért fáj, ha ők szimpatikusak egymásnak. Legyenek együtt, miért kell ezért piszkálni őket?”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?