SHOWBIZ

Nehéz helyzetbe kerültek, aggódnak az Exatlon sztárjai

Komoly esélylatolgatásba kezdtek a Bajnokok és a Kihívók.
  • Szerző: RIPOST

A ma esti végjátékban is vérre menő küzdelemre számíthatnak az Exatlon Hungary nézői, ugyanis a Bajnokok és a Kihívók mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék a péntek esti párbajt. Ezúttal a csapatok női játékosai kerülhetnek könnyen a kiesés szélére, de kérdéses, hogy mennyivel vannak nagyobb veszélyben a csapatok újonnan érkezett versenyzői.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A -nak a két új játékos árulta el, mire számítanak a párbajjal kapcsolatban.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Úgy érzem, hogy a számomra új pályáknál óriási hátrányban vagyok. A csapat tagjai befogadtak, nagyon jól érzem magam velük, szóval ilyen szempontból semmi gond nincs. Ám amilyen apróbb hibákat ők egy-egy pályán elkövettek az elején a tanulás alatt, azokat én most követem el. Újabb pályával, újabb ügyességi feladattal szerintem nehéz helyzetben lennék egy párbajnál is” – mondta lapunknak Szabó Dorka, aki a saját bevallása szerint a rutintalanságát tartja a legnagyobb hátrányának a párbaj előtt. Ennek ellenére ezt próbálja kizárni, és a Bajnokokkal együtt arra koncentrálnak, hogy csapatuknak ne kelljen feleslegesen izgulniuk a pénteki versenynapon.

Dorkához hasonlóan Derzsi Viki szerint is sokat számít a játékosok tapasztalata. A Kihívó úgy gondolja, hogy a rutinosabb versenyzőket nem fenyegeti a párbaj lehetősége annyira, mint azokat, akik később csatlakoztak az Exatlonhoz.

„Hátrányát abszolút nem érzem annak, hogy újonnan érkeztem, maximális támogatást kapok a csapattársaimtól az első perctől kezdve. Egyáltalán nem érzékeltették velem, hogy én vagyok az „új lány”. Az, hogy nem a többiekkel jöttem, talán a statisztikában jelent lemaradást, ezt nehéz bepótolni. Van hátránya annak, hogy később érkezik valaki, ez igaz a rutinra is, a gyorsaságra, ahogy a később érkezőnek arra is nagyobb esélye van, hogy párbajozik” – árulta el Viki. Az, hogy a pénteki párbajban a Bajnokok vagy a Kihívók két női versenyzőjének kell megküzdenie a bennmaradásért, kiderül az Exatlon csütörtök esti adásából.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?