SHOWBIZ

Nem hiszed el, milyen titok derült ki Mádai Vivienről

Belestünk a Mokka kulisszái mögé, sok minden kiderült.
  • Szerző: Totti

Hajnali fél hat mindenkinek korán van, mégis, amikor belépünk a TV2 épületébe, Mádai Vivien már a sminkszobában ül, Istenes László pedig a napi adásmenetet nézi a Mokka stúdiójában. De már nagyban készülnek az operatőrök, a szerkesztők, a technikusok, és a vezérlőben is mindenki a helyén van.

A %% pedig végigkövette, hogyan készül a legnézettebb reggeli műsor.

Mádai Vivien és Istenes László közel egyszerre kerültek a TV2 reggeli műsorába. Amikor megismerkedtek, hamar egy hullámhosszra kerültek, az első közös adásuk óta már nem csak nagyon jól összeszokott páros lettek, de már saját kis rituáléjuk is kialakult műsor előtt.

„Már nem is tudom, hogyan alakult ki, de minden egyes adás előtt egy kicsit meglökjük egymást – meséli nevetve Vivien. -  És állandóan húzzuk egymást, ami nagyon jó, mert kicsit oldja a hangulatot. Tényleg hamar összeszoktunk, persze még most is meg tud lepni Laci.”

Meg is érkezik közben Istenes László, aki elmeséli, hogy minden reggel ugyanabban az időpontban kel, ha megy a Mokkába.

„Egyszer véletlenül négy óra, négy percre állítottam az ébresztőt, azóta babonából ezt meghagytam – mondta a népszerű műsorvezető. – Aztán iszom egy pohár vizet, egy kávét, ötkor pedig indulok is otthonról, fél hatra érek be. Átlagosan napi öt és fél órát alszom, amit szerencsére jobban birok, mint gondoltam. A család már megszokta, a feleségemmel csak hétvégén tudunk elmenni valahová. De nekem, amikor Mokka van, az az origó, mindent annak vetek alá.”

 

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?