SHOWBIZ

Olvadó jégtáblán egyensúlyozó jegesmedve Molnár Csilla „műsorvezetőtársa”

A nemzetközi klímaváltozási akciónapra hívja fel a nézők figyelmét a közmédia szombati időjárásjelentése, melyben megjelenik a globális felmelegedés egyik legnagyobb veszteseként számontartott állatfaj, a jegesmedve egy példánya is.
  • Szerző: Ripost

A közmédia idén tavasszal megújult időjárásjelentése nemcsak a várható időjárásról tájékoztatja a nézőket óráról órára, hanem nézői fotókat, valamint az egyes napokhoz köthető fontos eseményekhez kapcsolódó látványelemeket is bemutat.

Május 15-én, a nemzetközi klímaváltozási akciónapon a globális felmelegedés által leginkább veszélyeztetett állatfaj, a jegesmedve egy példányát láthatják a nézők Molnár Csilla, a közmédia meteorológusa mellett. A Magyarországon egyedülálló technikai megoldásokat használó stúdióban most szombaton megelevenedik szemünk előtt az Északi-sark szomorú valósága: az olvadó jégtáblákon egyensúlyozó jegesmedve, mely állatfajt a klímaváltozás mostanra már szinte a kihalás szélére taszított.

A látványos, társadalmi- és környezetvédelmi felelősségvállalásra figyelmet felhívó időjárásjelentést a MédiaKlikk felületén 60 napig lehet megtekinteni!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?