SHOWBIZ

Kitálalt Ördög Nóra: Az utóbbi hetekben leginkább az autómban éltem

A Bakonyban forog a TV2 új kalandrealityje, a Totem. Emiatt a műsorvezető, Ördög Nóra az elmúlt hetekben szinte az autójában élt. Folyamatosan úton volt.
  • Szerző: szbd

A műsorban összesen 14 híresség két csapatban küzd a fődíjért, ám egyelőre hatalmas titok övezi, kik azok. Az azonban köztudott, hogy Ördög Nóra a műsorvezető.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ördög Nóra a Totem című műsorban tér vissza

Ördög Nóra a Totem című műsort vezeti (Fotó: TV2)

A közel 120 fős stáb minden egyes tagjának, így neki is meg kellett birkóznia az elmúlt hetek inkább őszre jellemző időjárásával, ám kiderült, nem ez volt a legfárasztóbb. Nórát a Ság-hegyen látogatta meg a Blikk munka közben.

A tévés elmondta, hogy a forgatás miatt nem állt meg az élet. Az elmúlt hetekben éppen ezért szinte az autójában élt. Folyamatosan úton volt. Megesett, hogy napi 4 órákat is vezetett.

„Én az utóbbi hetekben leginkább az autómban éltem, ez lett az elsőszámú otthonom. Ez most egy kisebb csapda, hiszen a magyarországi távolságok nem indokolják, hogy távol legyek a családomtól, így ha este hét körül végzek, megyek haza Diósdra, hiszen még suli van, így napi négy órákat vezettem, de ha Akarattyára megyek, akkor is két és felet” – magyarázta Nóra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?