SHOWBIZ

Örülhetnek a rajongók: Ördög Nóráék nagy bejelentést tettek

Ördög Nóra és Nánási Pál internetes karrierje 2017-ben kezdődött, amikor az Ázsia Expresszel egyidőben elindították saját utazós vlogjukat, ami mára alaposan kiteljesedett. Most visszatérnek a „kaptafához”...
  • Szerző: Buster

Kicsit nehéz követni, de ha emlékezetünk nem csal, akkor Ördög Nóra és Nánási Pál családi utazóvlogja egy évvel és négy hónappal ezelőtt került némileg parkolópályára, amikor a járvány utolérte őket egy tengerjáró hajon, ahol kis híján karanténba kerültek.

Ördög Nóra Nánási Pál

Ördög Nóra és Nánási Pál visszatértek (Fotó: Ripost / Sulyok László)

A Nánásiék YouTube-csatorna ezután kissé átalakult, hiszen követte az élet változásait. A műsorvezető és a fotóművész éppen úgy az országhatáron belülre szorult, ahogyan mindenki más, így elkezdtek új tartalmakat gyártani, vagyis például bemutatták a kisboltjuk születését, majd a költözését.

Most azonban minden jel szerint visszatérnek a gyökerekhez, hiszen a család éppen most tért haza egy utazásról, ráadásul Ördög Nóra közösségi felületeinek tanúsága szerint megint egy hajóúton jártak. Ezek szerint hamarosan jön az új utazós vlog.

Már alig várjuk!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?