SHOWBIZ

Óriási bejelentést tett Csepregi Éva

Turnéra indul a Neoton Família! A szabályokat betartva térnek vissza a színpadra.
  • Szerző: Ripost

Különleges ötlettel rukkolt elő a Neoton Família! A koronavírus-járvány miatt augusztus 15. után sem lehet 500 főnél nagyobb rendezvényt szervezni, így Csepregi Évák sem tudják megtartani a nagykoncerteket. Ám mégis kitalálták, hogyan találkozhatnának a közönségükkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Megpróbálunk pozitívan állni a helyzethez és alkalmazkodni hozzá. Mivel továbbra sem tudunk nagykoncerteket tartani, ezért elindult egy koncertsorozatunk, ami a Neoton 500 nevet kapta. Először Kaposváron lépünk majd színpadra, aztán szépen lassan bejárjuk az országot. Ezek mind olyan fellépések lesznek, amelyeket átmenedzseltünk 500 fő alá. Így mi is találkozhatunk a közönségünkkel és ők is együtt bulizhatnak velünk” – kezdte a Neoton dívája, aki nagyon izgatott a közelgő fellépések miatt, azonban az októberi nagykoncertjük miatt aggódik.

„Őszinte leszek, aggódom az októberi Aréna koncert miatt, de bízunk a legjobbakban. Mi már nagyon készülünk rá, reméljük minden az elképzeléseink szerint alakul majd! Előbb vagy utóbb túl leszünk ezen a nehéz helyzeten!” – jelentette ki Csepregi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?