SHOWBIZ

Óriási siker: a legnézettebb csatornák között a LifeTV!

A második legnézettebb csatorna volt a fiatalok körében a LifeTV az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor adásideje alatt. A megújult LifeTV a talkshow-reality negyedik adásával minden eddigi nézettségi rekordját messze túlszárnyalva a legsikeresebb TOP10 csatorna között az összes fontos célcsoportban!
  • Szerző: ripost

Péntek este negyedik részéhez érkezett a LifeTV talkshow-realityje, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor. Curtis, Demcsák Zsuzsa és LL. Junior után az adás vendége ezúttal Berki Krisztián volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A sorozat az első képernyőre kerülése óta folyamatosan kiemelkedő nézettségi eredményeket produkál, negyedik, péntek este adásba került epizódjával azonban minden eddigi rekordot megdöntött!

Fotó: Szabolcs László

TOP2 – 18-29-ben

Az Összezárva Hajdú Péterrel a 18-29-es korosztályban 8,91%-os piaci részesedést elérve a második legnézettebb volt saját adásideje alatt, egyben aznap a legnézettebb kábel tv-s műsornak bizonyult ebben a célcsoportban.

A fiatalokon kívül az össze többi, kereskedelmileg fontos korosztályt összefoglaló célcsoportban is remekelt a műsor, a legnézettebb csatornák közé emelve a LifeTV-t.

Fotó: Life TV

TOP10 – minden fontos célcsoportban

A műsor adásideje alatt a csatorna a klasszikus, 18-49-es kereskedelmi célcsoportban 3.36%-os közönségarányt elérve a hatodik, a 18-59-es korosztály körében 3,02%-os piaci részesedéssel a hetedik, a teljes lakosság körében 2,31%-os piaci részesedéssel pedig a nyolcadik legsikeresebbnek bizonyult.

Az Összezárva Hajdú Péterrel adásának következő vendége Galambos Lajos lesz.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?