SHOWBIZ

Összebalhézott a TV2 két sztárja, mindent rögzített a kamera

Úgy tűnik, hogy a Kihívók között egyre nagyobb a feszültség.
  • Szerző: Ripost

Csúnyán összeszólalkozott az Exatlon Hungary két játékosa. A Kihívók versenyzője, Cservenák Alexa azt nehezményezte, hogy hiába szólt már többször a csapattársának azzal kapcsolatban, hogy miket mond, Deres Ádám annak ellenére sem fogadta meg a kérését. Ebből aztán hatalmas adok-kapok alakult ki, amit a Bajnokok is tátott szájjal figyeltek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Gondold át kétszer légyszíves, hogy mit mondasz! Szóltunk, hogy idegesít, amikor hatvanadjára is elnyomod ugyanazt a poént. Valótlant állítasz! Ne hazudtolj meg se engem, se pedig a csapatot! – fogalmazta meg a véleményét Alexa Ádámról. A személyi edzőnek azonban több sem kellett, azonnal megvédte magát, a három lánnyal szemben.

Nem én kezdtem el ezt a szituációt, ne rám szóljatok! Engem nem érdekel, hogy kamera van, én bele fogok állni ebbe a helyzetbe. Ki vagy te itt amúgy? Velem nehéz összeveszni, de neked sikerült” – fakadt ki Ádám. A vitában először Derzsi Viki és Pap Dorci, majd pedig Besenyei Bogi és Adu László próbált rendet tenni, de úgy tűnik, nem jártak sikerrel. Szerinted melyik játékosnak van igaza?

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?