SHOWBIZ

Meglepő titkokat árult el az Exatlonról Palik László

Palik László és Gelencsér Timi felfedte az Exatlonnal kapcsolatos legnagyobb titkokat. Többek között fény derült arra is, mi történik, ha éppen nem forgatnak.
  • Szerző:

Palik László és Gelencsér Timi megválaszolta az Exatlon Hungary legfontosabb kérdéseit. Most kiderült, mit csinálnak, ha éppen szabadnapjuk van, hogyan készül a forgatásokra Timi, és mi a helyzet a kiesett versenyzőkkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Palik László mindennapjaiból nem maradhat ki a sport

Palik László mindennapjaiból nem maradhat ki a sport
Fotó: TV2

Mi történik, mikor nem forog a kamera?

Sokakban felmerülhetett már a kérdés, hogy mégis mit csinálnak Palik Lászlóék, vagy a versenyzők, ha éppen nem forgatnak. Lapunk most utánajárt az igazságnak.

„Ha éppen versenyt nem forgatunk, az élet akkor sem áll meg, ilyenkor készülnek reality felvételek, online extra tartalmak és ezen túl is bőven akad tennivaló a műsor kapcsán. Nehéz leírni egy napomat, hiszen mindig minden változik, az Exatlon nem csak a versenyzőknek, nekünk is a folyamatos alkalmazkodásról szól, egész nap azon dolgozunk – legyen szó hétköznapról vagy hétvégéről, hogy a nézők izgalmas és szórakoztató műsort lássanak a képernyőn. Ami biztos, hogy minden nap sportolok, az nem maradhat el” – árulta el Palik László, majd hozzátette: a versenyzők sem unatkoznak, mikor éppen nem a pályákon küzdenek. Forgatásaik és edzéseik vannak, illetve az a szabály is vonatkozik rájuk, hogy nem hagyhatják el a tábor, illetve a villa területét.

Gelencsér Timi sem unatkozik a szabadidejében. Az Exatlon csinos riportere lapunknak elárulta, igyekszik hasznosan kihasználni azokat a napokat, amikor éppen nincsen forgatás.

„Ha nem forgatunk éppen versenyt és online tartalmat sem, akkor igyekszem kihasználni a napom és felfedezni a dominikai látnivalókat, a környék szépségeit és igyekszem minél változatosabb programokat szervezni, amihez szerencsére segítségem is van. Emellett sosem maradhat ki a sport, a pihenés és természetesen a családommal és barátaimmal való beszélgetés sem” – árulta el a riporter.

Gelencsér Timit szebbnél szebb ruhákban láthatjuk

Gelencsér Timit szebbnél szebb ruhákban láthatjuk
Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Így készül a forgatásra az egykori szépségkirálynő

Timi minden versenynapon nagyon jól néz ki: gondosan ügyel a ruha összeállításra, a hajára, és a sminkjére is. Lapunknak pedig azt is elárulta, mennyi ruhával érkezett Dominikára.

„Rengeteg ruhát hoztam magammal és jön folyamatosan az utánpótlás is. A szettek összeállításában stylist segített, de hogy adott napon mit veszek fel, azt én döntöm el. A sminkem – már azt a minimálisat, ami ebben a melegben rajtam van – és a hajam általában én csinálom meg, igen. ha hullámokat szeretnék, vagy bármilyen fonatot, akkor a stáb lány tagjai be szoktak segíteni” – mondta a riporter.

 

Palik László és Gelencsér Timi több rajongói kérdést is megválaszoltak már az élő bejelentkezéseikben. Mutatjuk a legfontosabbakat, amelyekre a legtöbben voltak kíváncsiak.

Várható-e nemzetközi összecsapás?

„Szervezés alatt áll a Nemzetek Viadala. Jelen körülmények között elég bonyolult megszervezni a nemzetközi találkozót. Tudni kell, hogy jó néhány ország forgat ezen a területen egyszerre, és ezeknek a programját szinkronizálni nem egy egyszerű feladat. Dolgozunk rajta.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?