SHOWBIZ

Csúnya szabályszegés az Exatlonban: Palik László élő adásban leplezte le Gelencsér Tímeát

Az Exatlon riportere remélte, hogy erre a titokra sosem derülhet fény. Ám úgy tűnik, hogy a műsor házigazdája mindenről tud, ami Dominikán történik.
  • Szerző: Ripost

Sokak várták a csütörtök estét, hiszen Palik László és Gelencsér Tímea élőben jelentkezett be az Instagramon, hogy lerántsák a leplet az Exatlon Hungary kulisszáiról. A rajongók folyamatosan tehettek fel kérdéseket, amiket aztán megválaszoltak Laciék, azonban olyan titokra is fény derült, amely nagyon meglepte a nézőket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gelencsér Tímea az első évadban még a Bajnokok csapatát erősítette, a szabály értelmében pedig egyik versenyzőnél sem lehetett telefon, amíg játékban volt. Ez a következő évadokban sem változott, azonban a kezdetekkor a piros csapat kijátszotta ezt a szabályt. Tímea és a többi Bajnok a turistáktól kért telefont, hogy megnézhessék, mi történt a családjukkal és a nagyvilágban.

Palik László

Palik László már a kezdetektől fogva tudott Timiék titkáról (Fotó: Exatlon / TV2)

Palik László előtt nincsenek titkok

A műsorvezető a kezdetektől fogva tudott a Bajnokok csínytevéséről, ezt pedig a csütörtöki bejelentkezésben el is árulta Timinek, aki megdöbbenve állt a hír hallatán.

„Elárulok egy titkot! Az első versenysorozatról beszélünk. A játékosok el vannak zárva a külvilágtól, semmivel nem lehet kapcsolatuk. Akkor még elkövettük azt a hibát, hogy a villa a tengerparton volt. A Bajnokok kijöttek,és elkunyerálták a turistáktól a telefonjukat, hogy megnézzék, mi történt az Instagram-oldalukon” – fogalmazott Palik László, majd hozzátette, bizony tud még több titokról is, amit a versenyzők nem is sejtenek. Ma már a villa távol van a turistáktól, így sem a Bajnokok, sem pedig a Kihívók nem eshetnek ilyen kísértésbe.

Gelencsér Timi egyébként az első évadban egészen a döntőig menetelt. A fődíjat azonban végül a Kihívók játékosa, Huszti Kata nyerte meg, ám az Exatlon riportere elárulta, ezt cseppet sem bánja, hiszen elképesztő élményeket szerzett az idő alatt, amíg Dominikán volt versenyzőként. Ráadásul az élet később kárpótolta, ugyanis nemcsak visszatérhetett az Exatlon riportereként, de 2020-ban megnyerte a Dancing with the Stars című műsort is, Hegyes Bertalan oldalán. Az egykori szépségkirálynő úgy érzi, minden okkal történik, és nagyon örül, hogy végül ezt hozta az élet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Palik László Hivatalos (@laszlo.palik) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?