SHOWBIZ

Pataky Attila olyat tett, amit korábban soha, videó is készült róla

Két fiatal énekesnek megengedte, hogy feldolgozzák a dalát.
  • Szerző: Doris

Pataky Attila egyáltalán nem tartozik azon hírességek közé, akik könnyen belemennek abba, hogy feldolgozzák a legendás dalait. Bár az évtizedek alatt többen is ostromolták, az Edda Művek frontembere hajthatatlan volt.

Fotó: MTI

Két énekes-előadóművésszel, Nagy Szilárddal és Ragány Misával azonban kivételt tett. Az együttműködés eredménye az Utolsó érintés című lírai sláger átirata, az Eltévedt szép világ, amivel legfőképp a koronavírus-járvány áldozatainak kívánnak emléket állítani.

„Pataky Attila még tavaly augusztus végén látott minket Ragány Misával a Hősök terén. Az Európa 2020 című dalunkat adtuk elő. Attilának nagyon tetszett, ahogy feldolgoztuk Varga Miklós legendás dalát, ezért fel is ajánlotta, hogy feldolgozhatjuk valamelyik dalát. Ez egy hihetetlen nagy dolog, hiszen korábban senkinek nem engedte. Az utolsó érintést választottuk, mert nem szerettünk volna egy nagyon klasszikus Edda-slágert. Ez egy kifejezetten mélyebb tartalmú dal és zeneileg is nagyon passzol hozzánk” – kezdte a -nak Nagy Szilárd.

Fotó: Facebook

Nem titok, hogy a feldolgozással azoknak szerettek volna emléket állítani, akik a tavalyi tragikus évben életüket vesztették. Legfőképp a koronavírus áldozatainak.

„Hál’ Istennek a közvetlen környezetemben senki nem lett beteg, de a baráti társaságomban többen is megfertőződtek, néhányan kórházba is kerültek. Nagyon úgy tűnik, hogy ezt nem lehet megúszni, mindenki átesik rajta, sőt, az is lehet, hogy már át is ment rajtam, csak nem vettem észre” – elmélkedett a fiatal énekes.

Szilárd és Misa A Dal 2021-en is megmérettetik magukat, Drága hazám című szerzeményükkel indulnak a dalversenyen. Szilárd úgy véli, minden esélyük megvan a végső győzelemre!

„Ez az első olyan dalunk Misával, ami nem egy feldolgozás, hanem minden értelemben a sajátunk. Ki merem mondani, hogy szeretnénk megnyerni a versenyt. Ha mégsem így történik, akkor sem leszünk csalódottak, de mindig a végső győzelem lebeg a szemem előtt. Ez talán a focista múltamnak is köszönhető, nem tudok más hozzáállással indulni egy versenyen” – jelentette ki határozottan Szilárd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?