SHOWBIZ

Sztárban Sztár döntő: Újra egy színpadra lép Patocska Olivér és Feng Ya Ou

A vasárnapi showban két régi ismerős találkozik és lép majd egy színpadra. Patocska Olivér lesz ugyanis a döntő extra fellépője, aki a TV2 legújabb sorozatának, a Mintaapáknak a dalszerzője.
  • Szerző: RIPOST

Izgalmas hétvégének nézünk elébe, hiszen a Sztárban Sztár leszek! döntőjében végre kiderül, hogy ki 2019 legsokoldalúbb előadója. A vasárnapi showban két régi ismerős találkozik és lép majd egy színpadra – még ha nem is egy produkcióban. Patocska Olivér lesz ugyanis a döntő extra fellépője, aki a TV2 legújabb sorozatának, a Mintaapáknak a dalszerzője. Olivér és Ya Ou karrierje egyszerre indult el a ByTheWay nevű fiúzenekarban, ami aztán néhány év után feloszlott. Azóta külön utakon folytatták a karrierjüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: budapestdal.hu

 

„Jó néhány éve nem találkoztunk már Ya Ou-val, ez idő alatt mindenki a saját karrierjét építette. Én megalapítottam az Oliver From Earth zenekart, azzal járom az országot, és dalszerzéssel foglalkozom, színészettel, valamint zenei producer lettem”

– kezdte a -nak Patocska Olivér.

Így kért fel a TV2, hogy készítsem el a Mintaapák című sorozat főcímdalát, ami nem volt könnyű feladat, hiszen jómagam egyáltalán nem ápolok jó viszonyt a saját édesapámmal…„

”Bár a sorozat már megy, a főcímdalt teljes egészében a Sztárban Sztár leszek! döntőjében adjuk elő, így mindenképpen egy különleges este lesz, én már nagyon várom”

– ígéri Olivér, aki azt is elárulta, kinek drukkol a döntőben.

Fotó: TV2

„Természetesen Ya Ou-nak, ez nem kérdés! Óriási teljesítményt nyújtott, megérdemelné a győzelmet” – tette hozzá.

És ezeket olvastad már?