Létrehozva: 2020.10.16.

Raktárkoncert: Autóskoncerttel mentette a helyzetet a Tankcsapda

Hazánk legnépszerűbb rockcsapata fergeteges bulit adott a Raktárkoncertek helyszínén, ahol lapunk munkatársával is beszélgettek.

Éppen a napokban tartotta fennállásának 31. évfordulóját a Tankcsapda. A srácok persze nem úgy tervezték, hogy egy közönség nélküli bulin ünnepelnek majd, de a koronavírus-járvány közbeszólt…

Fotó: Ripost

Lukács Lacit, Fejes Tamást és Sidit nem olyan fából faragták, hogy megállíthatná őket „holmi” világjárvány. A srácok elsőként reagáltak, amikor idén márciusban szó szerint leállt a világ és elkezdődött a koronavírus elleni küzdelem. A zenekar gitárosa a raktárkoncertes fellépésük után mesélt lapunknak.

Fotó: Ripost

„Amikor világossá vállt, hogy a koronavírus átírja az idei terveinket, már másnap összeültünk és gyors helyzetelemzésbe kezdtünk. Kerestük a megoldást arra, hogyan koncertezhetünk alternatív módon, és végül mi lettünk az elsők, akik egy magas színvonalú online koncerttel jelentkeztünk. Nem csak letettük a telefont a próbaterembe, hanem egy komoly stábbal dolgoztunk. Ezután megcsináltuk az autóskoncerteket, majd összehoztunk egy online tehetségkutatót. Azt tartottuk szem előtt, hogy szoros kapcsolatban maradjunk a rajongóinkkal és ez sikerült is” – kezdte a Ripost-nak Sidi, akitől a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás vette át a szót.

Fotó: Ripost

„Persze nem mondanám, hogy nem volt rossz érzés, amikor le kellett mondanunk az idénre tervezett európai turnét és a teljes fesztiválszezont, de átkapcsoltuk az agyunkat és tudtuk élvezni a huszonkét állomásos 500-as turnét, ahogyan ezt a raktárkoncertes fellépést is élveztük” – mondta a zenész. Sidi számára egyébként komoly pozitívumot is hozott a kialakult járványhelyzet, hiszen saját bevallása szerint ő régóta szinte mániás kézmosó, így most örül, hogy mindenhol hódolhat ennek a „szenvedélyének”. A gitáros ugyanakkor azt is díjazza, hogy megszűnni látszik a férfiak közötti üdvözlő puszilkodás, ami eddig nagyon idegesítette őt.

A Tankcsapda koncertjét a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagjának részeként hamarosan a rajongók is láthatják a mindigGO TV alkalmazás segítségével.

„Történelmet írunk” A Tankcsapda tagjai különleges lehetőségnek tartják a Raktárkoncertet és persze éppen úgy csaptak a húrok közé, mintha tízezres tömeg előtt játszottak volna. „Mostanra már megszoktuk, hogy úgy zenélünk, hogy nincs hatalmas interakció a közönség részéről, így nem okoz gondot, hogy most a Raktérkoncerten teljes erőbedobással toljuk. Van ennek egy bája. Történelmet írunk és jó lesz majd visszaemlékezni erre a furcsa időszakra. Jobban tudjuk majd értékelni az életet, ha minden visszatér a rendes kerékvágásba” – mondta lapunknak Sidi.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

​Zalatnay Cini szerint Lagzi Lajcsi remegni fog, amikor kijön a börtönből

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

magyarnemzet.hu

Varga Judit a rendőri jelentésről: Péter közölte, hogy kormányt fog buktatni a kapcsolati drámánkkal

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

SHOWBIZ

Elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja, kiből lesz sikeres modell

SHOWBIZ

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető