SHOWBIZ

Raktárkoncert: Fegyelmezetten viseli a koronavírus-járványt az Emelet

Fergeteges koncertet adott az Emelet a raktárkoncerten. A fellépés rendhagyó volt, hiszen közönség nélkül vették fel az előadást, mindez azonban nem rontott a koncert hangulatán.
  • Szerző: Ripost

Már javában zajlanak a sokak által várt raktárkoncertek munkálatai. A koncertsorozatot a kormány hívta életre, hogy támogassa a zenészeket és háttérmunkásokat. 5,3 milliárd forintból több mint 150 koncertet szerveznek, amelyeket online sugároznak majd a mindiGO TV alkalmazásban. Patkó Béla, vagyis Kiki jól érezte magát a felvételen, erről a -nak beszélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: Sulyok László (SULY)
Ripost.
képen: Patkó Béla Kiki

„A technika kiváló volt, ez elvonta a figyelmünket arról, hogy ezúttal nem volt előttünk közönség. Úgy fogtuk fel, mintha ez egy tévéfelvétel volna, leszámítva, hogy a televízióban két-három számot szoktunk eljátszani, most meg egy teljes órán át zenélhettünk” – mondta el a -nak Kiki, aki, sokakhoz hasonlóan, nem koncertezhetett az elmúlt hónapokban.


Fotó: Sulyok László (SULY)
Ripost.
képen: Patkó Béla Kiki Hastó Zsolt Kelemen Tamás Berkes Gábor

„A zenekarommal fegyelmezettek voltunk, minden szabályt betartottunk, néhányszor próbáltunk, de nem kockáztattunk. Meg kellett értenünk, hogy ez most egy ilyen helyzet. Ebből kellett a legtöbbet kihoznunk” – fogalmazott az énekes.


Fotó: Sulyok László (SULY)
Ripost.
képen: Patkó Béla Kiki

 

Kulisszatitkok a weboldalon
A Lounge Group jóvoltából már a raktárkoncertek nyilvánosságra kerülését megelőzően számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül. A raktarkoncert.hu honlapra és a vonatkozó közösségi média oldalakra folyamatosan kerülnek fel a színfalak mögötti pillatanok képei és a fellépőkről szóló exkluzív fotós, hangos és mozgóképes információk. A Lounge Group a koncertek vizuális világának kialakítása mellett az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?