SHOWBIZ

Raktárkoncert: Király Linda a koronavírus szövődményével küzd – Videó

Király Linda minden óvintézkedést betartott, mégis elkapta a koronavírust. Pozitív tesztje után rögtön bezárkózott az otthonába. A karanténban töltött időről mesélt a Ripost-nak.
  • Szerző: BDF

Újult erővel, boldogan érkezett meg a Raktárkoncert helyszínére Király Linda, aki izgatottan várta, hogy a hosszabb kihagyás után végre újra színpadra lépjen és énekelhessen. Mint ismeretes, az aranyhangú énekesnő elkapta a koronavírust. A karanténban töltött időről mesélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Megvan a két negatív teszt, sokkal jobban vagyok” – kezdte a -nak óriási mosollyal az arcán Linda. „A légzésem még nem teljesen oké, egy picit nehezebben áll vissza. Ez az éneklésnél elég fontos, most munkásabb is, mert nem tudok, mély levegőt venni. De össze sem lehet hasonlítani az akkori és a mostani állapotomat„ - mondta el az énekesnő, aki úgy fogalmazott: szürreális napokat élt át a karanténban.

Fotó: Ripost / Máté Krisztián

”Sokszor azt se tudtam, milyen nap van. Konkrétan átaludtam a napokat. Felkeltem reggel hatkor, megittam az immunerősítő italomat és visszafeküdtem picit pihenni, és aztán arra keltem, hogy már késő este van vagy akár másnap. A testemnek nagy szüksége volt arra, hogy pihenjen. Azt hiszem, a legrosszabb része a betegségnek a légzési probléma volt” – magyarázta Linda, aki fizikailag is megszenvedte a történteket, mégis lelkileg sokkal nehezebb volt átvészelnie ezt az időszakot.

”Vannak alapvető egészségügyi gondjaim, természetesen megijedtem, amikor megkaptam a pozitív tesztet, mert nem tudhattam, hogyan viseli majd a szervezetem. De próbáltam megőrizni a nyugalmam. Tudtam, hogy ha stresszelek, az nem javít a helyzeten. Fizikailag sem volt egyszerű, de túléltem. Az volt nagyon rossz, hogy nem találkozhattam a családommal.„

Fotó: Ripost / Máté Krisztián

Linda nem engedte, hogy bárki a közelébe menjen a betegség alatt. Telefonon tartotta a kapcsolatot szeretteivel. Ha bármire szüksége volt, azt házhoz rendelte, és érintkezésmentes átvételt kért.

”Kemény két hét volt, de ez szerencsére már a múlté. A jövőre koncentrálok. Nagyon hiányzott a zene. Ráadásul a legújabb dalom klipjének forgatását is el kellett halasztani. Most elképesztően örülök, hogy újra színpadon lehetek. Ez hatalmas lelki töltés. Olyan rég volt már, hogy együtt zenéltünk a zenekarral. Ez egy örömzenélés lesz, de nyilván hiányozni fog a közönség energiája.”

Király Linda és Viktor koncertjét hamarosan láthatják a rajongóik is az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásának segítségével.

Óvatosan edzhet

Király Linda napi szinten edzett, ám az orvosok tanácsára a kemény edzésekről most jó ideig le kell mondania. „Mivel a légzésem még nem állt vissza teljesen, csak óvatosan mozoghatok. A kemény edzéseket még hanyagolnom kell.”

 

És ezeket olvastad már?