SHOWBIZ

Raktárkoncert: Minden nap szerelmet vall feleségének a magyar zenész

A bezártság megerősítette Takáts Tamás házasságát.
  • Szerző: Ripost

A bizonytalanság időszakában sem félt Takáts Tamás a Karthago zenekar és a Blues Band frontembere. A Raktárkoncerteken is fellépő énekes úgy érzi, a sorsa meg van írva, és ő nagyon szerencsés.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: Sulyok László / Ripost

„Mint hívő ember ki tudom űzni a félelmet az életemből. Szeret engem az Úr, nekem reménységem van. A „Ne félj!” felszólítás mintegy ötszázszor fordul elő a Bibliában” – magyarázza az énekes, aki kifejezetten élvezte a karanténidőszakot.

Olyan gazdag a belső világom, hogy nem vagyok rászorulva külső segítségre. Hívő emberként folyamatos beszélgetésben állok az Úrral” – meséli a zenész, aki a karanténban a feleségével együtt beleásta magát az egyiptológiába.


Fotó: Sulyok László SL Ripost

A házaspár kapcsolatát csak tovább erősítette a bezártság.

„Szerencsések vagyunk a feleségemmel. Tévelyegtünk eleget. Negyven évvel ezelőtt már jártunk, aztán én megnősültem, ő férjhez ment. Később érett fejjel találkoztunk újra, megbeszéltük, hogy dacolunk a világgal. A közvélekedéssel ellentétben a szerelem nem múlik el. Fontos kimondani a szavakat, ezért mi minden reggel elmondjuk egymásnak: “Drágám szeretlek.”

Az otthoni boldog nyugalom ellenére Tamás is türelmetlenül várta, hogy újra felléphessen.

„Amint lehetett, azonnal koncertezni kezdtünk. A Blues Band kommandós zenekar, bárhol, bármikor bevehető. Játszottunk a Balatonnál, és most itt adunk elő közönség nélkül.„

Otthoni koncertélmény

Charlie, HOBO, Tóth Gabi, Tóth Vera, Hooligans és Pápai Joci, néhány sztár a Raktárkoncert fellépőiből, akiknek a koncertjét szeptember 21-étől láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. A különleges eseménysorozat kulisszái mögé a Lounge Group ügynökség enged bepillantást, a felvételeken készült fotók, videók és exkluzív elő bejelentkezések megosztásával. Az ügynökség korábban a Magyar Turisztikai Ügynökség „Magyarország rád vár!” kampányában bizonyította rátermettségét a komplex megoldásokat nyújtó influenszer együttműködésekkel. A projekt besöpört egy nemzetközi arany fokozatú díjat is az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrijének elismerése által. A Lounge Group a szakmában megszerzett sokrétű tapasztalatával most a koncertsorozat rendezvényeinek megszervezését, technikai megvalósulását és a kezdeményezés ismertségének növelését támogatja, hogy minél többen nézzék majd a közel 200 fellépő egyikét.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?