SHOWBIZ

Közeleg a Séfek Séfe döntője: nézd vissza a legdurvább pillanatokat!

Pénteken a végéhez érkezik a Séfek Séfe harmadik évada. Az idei szériában nem volt hiány örömből, könnyekből és meglepetésekből sem.
címkék:
  • Szerző: ripost

Végéhez közeledik a Séfek Séfe harmadik évada. A műsorban idén sem volt hiány ízletes vagy éppen tragikus ételekből, humorból, könnyekből és veszekedésekből sem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Összeállításunkban visszatekintünk a műsor legérdekesebb pillanataira.

séfek séfe

Fotó: TV2

Szőke szépség cicázott Krausz Gáborral

A harmadik évadban sem maradtunk izgalmak nélkül, az első adásban például udvarolni kezdtek Tóth Gabi férjének.

A 36 éves Laternik Andrea minőségellenőrként dolgozik, és azért jelentkezett a műsorba, hogy kutyáknak nyithasson éttermet. Ám a főzés közben akadt egy kis probléma, ugyanis a versenyző teljesen elveszítette a kontrollt.

„Gábor nagyon jó pasi, nagyon szexuális” – mondta el mosolyogva a fiatal nő.

A szigorú séfet azonban nem hatotta meg a bók, ami nem meglepő, hiszen Krausz Gábor évek óta él boldogságban a feleségével és a kislányukkal.

Nagy hibát követett el Majorosi Péter

A műsor elején a játékba jelentkezett versenyzőkön nagy volt a nyomás: mind be akartak jutni valamelyik séf csapatába. Az extra nyomás sok játékost késztetett hibára. Köztük Majorosi Pétert, aki a műsor történetének egyik legnagyobb hibáját követte el.

A földre tett egy éles kést, amibe bárki belerúghatott volna, akár súlyos sérülést is szerezve. Krausz Gáborék észrevették a konyhai vészhelyzetet, de hiába keresték a felelőst, senki nem vállalta fel.

Ezért a kötények kiosztásakor a műsor készítői visszajátszották az esetet, és így kiderült, hogy Majorosi Péter tette le a kést a földre. Ezért a három séf egyöntetű döntése alapján távoznia kellett a show-ból.

Rémület a konyhában

Amikor összeálltak a csapatok, az első feladatot Ördög Nóra nagyon rejtélyesen vezette fel a versenyzőknek, akiknek kissé össze is rándult a gyomruk.

Ez nem is csoda, kiderült ugyanis, hogy különleges alapanyagokból kell főzniük. A séfjelöltek eleinte találgatni kezdtek, de arra, ami várta őket, senki sem számított. Amikor a futószalagon megérkeztek a bizarr hozzávalók, a versenyzőknek már a szava is elállt. Ez egyik különlegesség a viaszmolylárva, melyből egy teljes értékű főételt kellett elkészíteniük.

séfek séfe

Viaszmolylárvából kellett teljes értékű főételt készíteniük a versenyzőknek

Többen is csaltak

A verseny során egy ponton több versenyző is megengedhetetlenül viselkedett, ezért büntetést kaptak.

A teljes kék csapat, valamint az egyik fekete társuk időspórolás címén összedolgozott, és több elem is akadt, ami nemcsak egy szakács ételébe került bele, hanem többekébe. Ez a Séfek Séfe szabálykönyve alapján csalásnak minősül, és kizárást von maga után.

De miután több emberről volt szó, az a döntés született, hogy nekik újra meg kell küzdeniük egymással egy villámpárbajban.

Krausz Gábort kizavarták a stúdióból

A sztárséf olyan hibát követett el, amit még soha senki, és ezért lakolnia kellett. A csapata ügyetlenkedése miatt véletlenül megkóstolta az egyik készülő ételt. A Séfek Séfe szabálykönyve azonban kimondja, hogy a csapatokat irányító három séf a csapatfeladat során nem nyúlhat alapanyaghoz, nem készíthet elő semmit, és nem kóstolhat semmit.

Krausz szabályszegését azonnal észrevették a szerkesztők, és beküldték a konyhába Ördög Nórát, hogy büntesse meg a fekete csapat vezetőjét. A műsorvezető 10 percre kiküldte a stúdióból Tóth Gabi férjét.

Krausz Gábor rápirít a csapatára

Miután Lévai Attila kiesett a versenyből, Krausz Gábor komolyan elbeszélgetett a versenyzőivel, mert széthúzás jelei mutatkoznak a fekete csapatban.

A konfliktust Eszter viselkedése okozta, aki a társai szerint nem dolgozik csapatjátékosként. Most mindenkinek lehetősége nyílt arra a feketék közül, hogy egymás szemébe mondják a problémáikat.

„Ez nem maradhat így. Beszélgessünk kicsit. Két nap alatt nulla tányért adtunk, és kiesett két erős emberünk. Van valami, amiről nem beszélünk, de nem söpörhetjük már szőnyeg alá” – jelentette ki a versenyzőknek Krausz Gábor.

Mógor Attila szerint Eszter és Rebeka között van feszültség, ami szétzilálta a csapategységet.

„Így nem lehet dolgozni” – fogalmazott a versenyző.

„Eszter és a csapat között van feszültség” – vágott vissza Rebeka.

Krausz Gábor azt mondta, a konyhában nem lehet megsértődni, nem ciki segítséget kérni, adni vagy elfogadni azt.

„Olyan fejeket vágsz, Eszter, és olyan hangnemben tudsz beszélni, hogy az azért elég durva. Olyanokat mondasz, hogy ne segíts, mert hülyének néznek a tévében. Igenis segítsünk, mert csapattársak vagyunk” – mondta Rebeka, aki szerint Eszter eljátssza a hattyú halálát a viselkedésével.

Hogy mindezen izgalmak után mit tartogat a ma esti elődöntő és a Séfek Séfe péntek esti döntője, hamarosan kiderül!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?