SHOWBIZ

Egyre nagyobb a feszültség a Séfek séfe konyhájában: Krausz Gábor kiakadt

A Séfek séfe stúdiójában tetőfokára hágtak az indulatok: a fekete csapatban békétlenség jelei vehetők észre, ezért Gábor elbeszélgetett a versenyzőkkel.
  • Szerző: ripost

Kínos pillanatoknak lehettek szemtanúi a nézők a Séfek séfe csütörtök esti adásának végén. Miután Lévai Attila kiesett a versenyből, Krausz Gábor komolyan elbeszélgetett a versenyzőivel, mert széthúzás jelei mutatkoznak a fekete csapatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A konfliktust Eszter viselkedése okozta, aki a társai szerint nem dolgozik csapatjátékosként. Most mindenkinek lehetősége nyílt arra a feketék közül, hogy egymás szemébe mondják a problémáikat.

séfek séfe

Krausz Gábor keményen elbeszélgetett a csapatával (Fotó: TV2)

„Ez nem maradhat így. Beszélgessünk kicsit. Két nap alatt nulla tányért adtunk, és kiesett két erős emberünk. Van valami, amiről nem beszélünk, de nem söpörhetjük már szőnyeg alá” – jelentette ki a versenyzőknek Krausz Gábor.

Mógor Attila szerint Eszter és Rebeka között van feszültség, ami szétzilálta a csapategységet.

„Így nem lehet dolgozni” – fogalmazott a versenyző.

„Eszter és a csapat között van feszültség” – vágott vissza Rebeka.

Krausz Gábor azt mondta, a konyhában nem lehet megsértődni, nem ciki segítséget kérni, adni vagy elfogadni azt.

„Olyan fejeket vágsz, Eszter, és olyan hangnemben tudsz beszélni, hogy az azért elég durva. Olyanokat mondasz, hogy ne segíts, mert hülyének néznek a tévében. Igenis segítsünk, mert csapattársak vagyunk” – mondta Rebeka, aki szerint Eszter eljátssza a hattyú halálát a viselkedésével.

Az adás végére úgy tűnt, hogy Krausz Gábornak sikerült haptákba állítania a csapatát, akik megígérték, hogy szemet hunynak a régi konfliktusokra, és mostantól tiszta lappal, egységben folytatják a versenyt.

Hogy ez mennyire sikerül, hamarosan kiderül... De pénteken is izgalmas adás várható: rég nem látott ismerősök érkeznek a konyhába, visszatérnek az előző szériák versenyzői, köztük az előző széria győztese, Bánszki Bence is.

séfek séfe

Visszatérnek a régi versenyzők (Fotó: TV2)

A régi motorosoknak – Bánkszi Bence, Szikra Gabriella, László Andi, Hajós Ági, Varga Viktor, Papdi László, Kőrösi Blanka és Törőcsik Zoltán “Törő” – fogalmuk sincs, arról, hogy vajon ma milyen szerepük lesz a konyhában, de izgatottan várják.

séfek séfe

Izgalmas adás várható! (Fotó: TV2)

Hogy mi minden történik a Séfek séfe konyhájában, kiderül a péntek esti adásából, 19.55-től a TV2 műsorán!

Nézd meg itt a Séfek séfe előzetesét:

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?