SHOWBIZ

Mi történhetett? Váratlanul kórházba került az Exatlon Bajnoka

Somhegyi Krisztián az egyik futama alatt csúnyán beütötte a kezét. Bár bízott abban, hogy csak pillanatnyi fájdalmat érez, később kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj.
  • Szerző: Ripost

Somhegyi Krisztián váratlanul kórházba került, ahonnan begipszelt kézzel tért vissza a csapattársaihoz! A Bajnok az egyik futama alatt ütötte be a kezét, a fájdalma pedig akkora volt, hogy kénytelen volt orvosi segítséget kérni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A pontos diagnózisra egyelőre még nem derült fény, azonban a Bajnokok aggódnak, hogy elveszíthetik az egyik legerősebb játékosukat.

Somhegyi Krisztián kórházba került

Somhegyi Krisztián kórházba került
Fotó: TV2

„Amikor Marci ellen futottam, az átbillenős akadálynál a sorompót fel kellett lökni. Én mindig igyekszem ezt két kézzel egyszerre, és a tenyeremmel, hogy puha részt érjen az ütés. Sajnos nem jött ki jól ez a felütés, és a hüvelykujjam csontos részével találtam el a sorompót. Amint véget ért a futam, éreztem a fájdalmat a kezemben. Akkor még bíztam abban, hogy ez csak egy zúzódás, ezért nem szóltam senkinek, próbáltam jegelni. Egy-két órával rá viszont annyira fájt már, hogy úgy gondoltam, érdemes lenne megnézetni a kórházban” – kezdte Somhegyi Krisztián, aki sajnos a vizsgálatok után rossz hírt kapott. Begipszelt kézzel tért vissza a többiekhez.

„Megröntgenezték a kezemet, aztán jött az orvos, és kaptam egy gipszet” – mesélte társainak Krisztián. Az, hogy a sérülés mennyire befolyásolja a Bajnok játékát, kiderül az Exatlon Hungary következő adásaiból.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?