SHOWBIZ

Stohl András drámája: Úgy éreztem, kuka az egész!

Komoly felismerés volt Stohl András számára, hogy már nem bírja úgy a tempót, ahogyan azt önmagáról hitte. Megfordult a fejében, hogy feladja.
címkék:
  • Szerző: Buster

Stohl András eljutott teljesítőképessége határáig, majd át is lépte azt a Totem keddi adásában, amikor is erőltetett tempóban, leginkább futva kellett teljesíteni egy kihívást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A Farkasok csapatát erősítő színész csak óriási küzdelem árán tudta legyőzni a nem hétköznapi terepviszonyokat, amiről a TV2 kalandreality-jének háttérműsorában őszintén mesélt.

„Borzalmasan kemény volt! Egyfelől nehéz volt azzal szembesülni, mennyire nincs állóképességem. Hiába nyomsz ki te száz kilót fekve, az semmi ahhoz képest, amikor el kell kezdened futni egy domboldalon felfelé. Közben látod, hogy a többiek bírják és dolgozik az egód, mert azt hiszed, hogy te még harminc éves vagy és menned kell ugyanúgy. Rettenetes volt szembesülni azzal, hogy ötvennégy éves vagyok és ez már nem az én versenyem! Őszintén megijedtem! Megfordult a fejemben, hogy jelentkezni fogok és elmondom, hogy én nem tudom segíteni a csapatot. Úgy éreztem, hogy kuka az egész” - magyarázta a Totem háttérműsorában Stohl András.

Kemény nap volt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?