SHOWBIZ

Drámai jelenetek: ömlött a vér Szabó Ádám fejéből

Nem lehetett könnyű neki.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Curtis legutóbb a „Fáradt lélek”-ben mutatta meg színészi tehetségét, a sztár pedig emelte a tétet, hiszen a Szabó Ádámmal közös „Ez vagyok én” megdöbbentően profi lett. A páros Oscar-díjas alakítást hoz 3 és fél percben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Insta

Na, és persze a zene sem piskóta!

„A dal és a klip az igazi barátságról szól, legalábbis számomra. A feltétel nélküli, őszinte barátságról, ami legyőzhetetlen. Amikor van egy olyan ember, akivel megoszthatod az örömödet, bánatodat. Azt gondolom, hogy ez ugyanannyira fontos, amint az, hogy megtaláld az igaz szerelmet az életedben”- fejti ki Curtis.

Curtis apaszerep

Fotó: Bors

„Ahogy mondod!”- vágja rá Szabó Ádám, akivel szinte elválaszthatatlan barátok lettek.

„Az egyik tévés műsor felvétele alatt lettünk igazán jóban, Curtis végigdrukkolta velem az egész évadot, a jó kapcsolat pedig utána is megmaradt. Nem csak ugratjuk egymást, hanem a bajban is társként számíthatunk a másikra”- tette hozzá.

A páros először dolgozott együtt, barátságuknak köszönhetően pedig remek szerzeményt hozott össze. A szöveget és dalt is közösen írták, ahogy a klipben is bajtársként alakítanak. A videó parádésra sikeredett, igazi mestermű, ami nem is csoda, hiszen Jimy J. Hollywood rendezte, aki korábban már többször is dolgozott Curtisszel, legutóbb például a „Fáradt lélek”-ben.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?