SHOWBIZ

Exatlon Hungary: Szarka Ákos bevallotta, így érez Szabó Franciska iránt

Szabó Franciska és Szarka Ákos barátsága a nézőket is megérintette, hiszen a Bajnokok csak az elmúlt pár napban fedték fel egymásnak az érzéseiket.
  • Szerző: Ripost

Szabó Franciska sérülése nehéz helyzetbe sodorta a Bajnokokat, hiszen sokáig az is kérdéses volt, hogy egyáltalán versenyben maradhat-e a cselgáncs Európa-bajnok. Hétfő este a csapat jó híreket kapott, ha Franci lába a várt ütemben gyógyul, újra pályára léphet, így érthető, hogy hétfőn nem csak a villáért és az előnyért küzdöttek a pirosak, de Franciért is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nap végén pedig ők örülhettek, ugyanis 10:8-ra nyertek a Kihívókkal szemben. A Bajnokok egyik kulcsjátékosa ezúttal Szarka Ákos volt, két pontot is szerzett a csapatnak az Exatlonban.

Szabó Franciska és Szarka Ákos közel került egymáshoz

Szabó Franciska és Szarka Ákos közel került egymáshoz
Fotó: TV2

„A villa megszerzésénél abszolút motiváló volt a csapat számára és nekem is, hogy Franci személyében volt egy sérültünk. Fontos, hogy minél előbb jól legyen, pláne, hogy egy erős játékosunk. Most minden eddiginél nagyobb szükségünk volt a villára, hogy megkönnyítse a mindennapi életünket, így extrán ráfordultunk erre a célra” – kezdte lapunknak Ákos, aki kiemelte: nincsenek könnyű helyzetben, hiszen Franci hiánya érezhető a versenyek alatt. Ám már az is hatalmas segítséget jelent számukra, hogy csapattársuk, Szabó Franciska a pálya széléről biztathatja őket.

„Ami Francival történt, az hatalmas érvágás a csapatnak. Bárhogy is alakul, bármilyen ütemben gyógyul, onnantól, hogy kicsit is nélkülöznünk kell, az veszteséget jelent. Ő is az a Bajnok, akitől láthatóan tartanak a Kihívók, akiknek soha nincs könnyű útjuk vele szemben. Az, hogy legalább a pályán ott tud lenni, az is segítség nekünk, hiszen legalább a meglátásait megosztja velünk. Pláne, hogy sokszor egyediek és kivételesen élesek az észrevételei” – mondta a Bajnok, aki az elmúlt napokban közel került Francihoz, hiszen ahogy mindenkit, őt is nagyon megérintette Szabó Franciska balesete.

„Érvágás lenne, ha elveszítenénk Francit”

„Francira ugyanúgy csapattársként tekintek, de ott van az a plusz, hogy hasonló korosztály vagyunk, emiatt sok mindent hasonlóan látunk, vagy éppen hasonló dolgokat éltünk meg. A balesetnél egyértelműen megmutatkozott, hogy komoly érvágás lenne, nekem és a csapatnak is, ha esetleg elveszítenénk Francit” – jelentette ki Ákos.

És ezeket olvastad már?