SHOWBIZ

Szex, pia, férfikönnyek az RTL Klub képernyőjén

Csütörtök este rajtol az RTL Klub új, saját gyártású sorozata, a Válótársak. A Ripost tudósítójának azonban már most lehetősége nyílt végignéznie az első két részt, méghozzá szélesvásznon. Az eddig látottak alapján pedig alig várjuk a folytatást!
  • Szerző: Doris

Három férfi, más-más életszakaszban, más-más anyagi helyzettel, más-más körülmények között. Sorsuk mégis összefonódik az RTL Klub új, saját gyártású sorozatában, a Válótársakban.

Az egyik egy tehetős szalvétagyáros, méregdrága, medencés luxusházzal, két gyerekkel és egy romokban heverő házassággal, amiről igyekszik elhitetni, hogy tündérmesébe illő. Õ Gábor, a férfitrió legidősebb tagja, akit Scherer Péter alakít.

Második hősünk szintén egy kétgyermekes apuka, egy sármos, jó kiállású ingatlanügynök, akinek felesége szép, a háza nagy, az élete pedig látszólag tökéletes. Csak egy a bökkenő: Bálint - merthogy így hívják a Stohl András által megformált karaktert - már évek óta képtelen megállni, hogy ne vigyen minden nőt ágyba, aki egy kicsit is megtetszik neki. Úgy falja a szebbik nem képviselőit, ahogy az alkoholisták vedelik a szeszt, és ennek persze nem lesz jó vége.

Végül itt van nekünk Joci, akit Lengyel Tamás alakít. Õ egy fiatal, roppant jóképű srác, aki történetesen Bálint cégének ingatlanjait újítja fel. Nos, az ő élete sem egyszerű, mivel barátnője iszonyatosan rágörcsölt a gyerekkérdésre. Szonja (Földes Eszter), akinek már kissé az agyára mentek a hormontabletták, folyamatosan a peteérését ellenőrzi, és ezzel annyira Joci agyára megy, hogy a srác egy álmos reggelen úgy dönt, kiszáll a kapcsolatból, vagy legalábbis szünetet kér.

A három férfi magánélete ráadásul pont egyszerre dől dugába, így végül ugyanannak a felújítás alatt lévő háznak a kanapéján kötnek ki, egy doboz sörrel a kezükben.

Így indul a Válótársak, és bár a sztori alapvetően izgalmas, akár unhattuk is volna. Ám mégsem ez történt, sőt! Úgy elvitt minket a cselekmény, a modern képi világ és a zene, hogy észre sem vettük, hogy szünet nélkül két részt is végignéztünk, sőt vártuk volna a folytatást!

Természetesen mindez mit sem érne jó színészi játék nélkül, ám a Válótársakban erre sem lehet panasz! Stohl, aki a pletykák szerint a forgatások alatt összemelegedett Szorcsik H. Vikivel, remekül hozza a bűnbánó férj szerepében tetszelgő szoknyapecért. Már az első két részben kijut neki a forró szexjelenetekből, a drámai pillanatoknál pedig megviselten mered a messzeségbe, ahogy azt kell.

Nem kérdés, hogy a Válótársak az a magyar sorozat, amire megérte éveket várni. Ha kell, vicces, ha kell, szomorú - éppúgy, mint az élet, amit három pasi szemszögéből láthatunk csütörtöktől az RTL Klub képernyőjén.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?