SHOWBIZ

Szívszorító interjút adott az ATV-től távozó Jaksity Kata, ez vár rá

A mûsorvezető szerdán tudta meg, hogy tizenegy év után búcsúznia kell a képernyőtől, most elmondta, hogyan tovább.
  • Szerző: ripost

Váratlanul érte Jaksity Katát a kirúgása, de igyekszik feldolgozni a történteket és minél előbb új alapokra helyezni az életét. A csatorna szerda délelőtt közleményben tudatta a döntést.

Az ACNews sikeresen elérte Katát, aki őszintén beszélt az érzéseiről.

"Tizenegy évet voltam itt, hálával a szívemben távozom a csatornától, hiszen sok klassz feladatom volt. Itt valósítottam meg az álmomat, Afrikában és Ázsiában készítettem riportokat, amikkel aztán filmes fesztiválon vehettem részt és Cambridge-be is meghívtak" - mondta el az AcNewsnak a műsorvezető, akinek egyedülálló anyaként most nincs könnyű dolga. 

"Hirtelen ért a döntés, de ez egy ilyen szakma, erre a bizonytalanságra mindig fel kell készülni. Ami nehézséget okoz és érzékenyen érint, hogy most ki kell találnom, hogyan tovább, hiszen itt maradtam egyedül három gyerekkel. 

Én energiát már nem fektetek abba, hogy újabb televíziós munkát találjak, van ötletem tévén kívül is.

Két éve érlelődik bennem valami, amire most lesz kapacitásom. Új feladatokat keresek, amivel új energiák találnak majd meg. Nem élem meg drámaian a történteket, az eddigi munkám kényelmes volt, most újra meg kell mozgatnom a bennem lévő erőket" - mondta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?