SHOWBIZ

Szomorú rekord: Pár nap után már haza is ment a lesérült exatlonos

Suti Andrást a TV2 nézői a Dancing with the Stars-ból ismerhetik főképp, de pár napja az Exatlonban is versenyez. Sajnos meg is sérült, kétszer vitték be kórházba egy nap alatt, a szerdai adásból pedig kiderült, hogy komoly veseprobléma miatt fel kell adnia a versenyt.
  • Szerző: The_M

Senki nem tudta, milyen baja van az Exatlonba csak bő egy hete érkezett Suti Andrásnak: volt, hogy nem érezte a lábait, elgyengült, fogyott is pár kilót. A műsorvezető, Palik László a szerdai futamok előtt közölte vele a szomorú hírt: „Hasi fájdalmakra panaszkodtál... komolyabb veseproblémákkal nézel szemben, az orvosok úgy döntöttek, hogy semmi esetre sem folytathatod az Exatlont. Nem terhelhető a szervezeted.„ Ilyen gyorsan sérülés miatt még senkinek nem kellett távoznia a népszerű műsorból.

Palik szerint a rosszban a jó, hogy az Exatlon előhozott egy lappangó problémát.

Suti Andrásnak fel kellett adnia az Exatlont

Suti Andrásnak fel kellett adnia az Exatlont (Fotó: TV2)

A versenyzőnek hosszú kivizsgálásra, orvosi kezelésre van szüksége. Suti elmondta, hogy nem tudott arról, hogy baj van a veséjével. „Soha nem éreztem ilyen problémát, hogy elmenne az erőm. Ez egy új dolog, remélem, nem lesz komoly. Szerettem volna végigvinni, de az egészség a legfontosabb... otthon is vannak céljaim, hallgatok az orvosok szavaira. Kavarognak bennem az érzelmek... szomorú vagyok, nem így terveztem” – jegyezte meg a versenyző, aki sírva búcsúzott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?