SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett a TV2: Kiderült, mikor jön a Sztárban sztár leszek!

Már csak alig pár hét, és újra képernyőn a TV2 nagyszabású show-ja, a Sztárban sztár leszek! második szériája. A műsort, amelyben ismét civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket, szeptember 4-től szombat és vasárnap esténként láthatják majd a nézők.
  • Szerző: ripost

Hamarosan kiderül, ki lesz Magyarország legsokoldalúbb előadója 2021-ben, kezdődik ugyanis a Sztárban sztár leszek! Az előválogatókat szeptember 4-től, szombat-vasárnap este láthatják a TV2-n!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

sztárban sztár leszek

A Sztárban sztár leszek! szeptembertől várja a nézőket
Fotó: TV2

Az előválogatókra érkező több ezer jelentkező már az első pillanatban feladta a mestereknek a leckét, Tóth Gabinak, Köllő Babettnek, Majkának és Pápai Jocinak a derűs pillanatok mellett sokszor egymással is meg kellett harcolnia a sikerműsorban, mikor egy-egy versenyző sorsáról döntöttek.

“Sokat küzdöttünk egymással, számtalan vitás helyzet volt, de rengeteget nevettünk is. Durva érzelmi hullámvasút volt az egész, én például többször sírva fakadtam – hol az egyik mestertársammal kialakult vita miatt, hol pedig egy-egy énekes produkcióját könnyeztem meg. Meghökkentő előadókból sem volt hiány, több olyan versenyző is érkezett, aki annyira extrém jelmezben állt színpadra, hogy halálfélelmünk volt a stúdióban” – árulta el Köllő Babett.

Pápai Joci azt mondta: elképesztően tehetséges új generációt fognak látni a nézők a TV2 képernyőjén hétről hétre, fantasztikus meglepetésekkel. És természetesen vicces produkciók is lesznek bőven, egyszóval garantált a szórakoztatás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?