SHOWBIZ

Nem hiszed el, mire vállalkoztak a Sztárban Sztár leszek! mesterei

Közös dallal debütált Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci. A TV2-n hamarosan induló szuperprodukció, a Sztárban sztár leszek második szériájának mesterei egy igazi nyári slágerrel lepték meg a rajongókat.
  • Szerző: Doris

Négy mester, rengeteg önfeledt és megismételhetetlen pillanat, tehetségesebbnél tehetségesebb előadók, életre szóló kaland versenyzőknek és mestereiknek egyaránt! Ezek egészen biztosan várhatók a Sztárban Sztár leszek! következő évadában, amelynek apropóján Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci rendhagyó módon, egy vadonatúj, exkluzív helyszínen forgatott klippel jelentkezett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem hiszed el, mire vállalkoztak a Sztárban Sztár leszek! mesterei

A Te jössz című dal egy bulizós, pezsgő, nyári sláger, Szabó Zé és Molnár Tomi szerzeménye, akik mellett szerzőtársként a rap betétnél Majka is aktívan részt vett a dal születésében. Ahogy a cím is, az egész nóta azt az életérzést tükrözi, amiről maga a műsor szól – merj nagyot álmodni, mutasd meg önmagad, vállald be a kalandot, mert a kínálkozó lehetőségekben ott rejlik az is, hogy akár az egész életed megváltozik!

Sztárban Sztár leszek! második évad hamarosan a TV2-n!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?