SHOWBIZ

Tillával és a Tankcsapdával jön a TV2 műsora!

Október 22-től 12 héten át a TV2 műsorán jelentkezik a Road Movie Guide Tillával.
  • Szerző: ripost

A magyar tájakat népszerű zenekarokkal bemutató Road Movie videóklipjei mellé egy-egy útifilm is készült, ahol a műsorvezető Tilla többek közt Horváth Tamással, Rúzsa Magdival, a Bagossy Brothers Company vagy a Kelemen Kabátban tagjaival járja be a zenészek kedvenc magyar vidékeit. Az első adás főszereplője Debrecen és a Tankcsapda!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Road Movie dalokon és a videóklipeken át mutatja meg Magyarország és a Kárpát-medence tájait, a Balatont, a Mátrát, Tolna megyét vagy a vajdasági Kishegyest. A sorozat tizedik része, a Tankcsapda Ülj le mellém című dalának egész Debrecent megmozgató látványos klipje a napokban debütált és már százezernél is többen látták.

Fotó: TV2

A korább csak online elérhető kisfilmek mellett az új epizódok október 22-től, a TV2 műsorán hetente lesznek láthatóak. Éjfél előtt az első adás főszereplője a Tankcsapda és Debrecen.

Az útfilmekben megjelenik Horváth Tamás énekes nehéz gyerekkorának helyszíne Tamásiban, Domoszló, a festői mátrai falu, ahol a Road zenekar tagjai ma is élnek, Rúzsa Magdi kishegyesi iskolája. A Road Movie Guide kamerái igazán különleges helyszínekre is elvisznek: a kékestetői tévétorony lezárt teraszára, a Gyergyószentmiklós közelében található Súgó-barlangba is bejutott Tilla és a stáb.

„A Road Movie produkció fontos része a Road Movie Guide Tillával sorozat. Ezekben a félórás filmekben az előadók részletesen bemutatják a dalaikat ihlető tájakat. A kezdetekkor Tillát kértük fel, hogy ő legyen az a kíváncsi idegenvezető, aki a nézőknek minden érdekeset megmutat, Könyves Dina szerkesztő, és persze a zenekarok segítségével. A Road Movie célja ezzel teljes mértékben megvalósul, a filmeket látva ugyanis biztosra vehetjük, hogy a rajongók közül sokan kelnek majd útra, felfedezni a kedvenc zenekaraik szívéhez legközelebb álló tájakat.” – mondta el Lobenwein Norbert, a Road Movie produkciót készítő VOLT Film producere.

A Road Movie nem áll meg 2021-ben sem. Az év végéig elkészülő 12 dal és klip folytatásaként 2021-ben újabb magyar tájakra indul a sorozat, újabb klipekkel, dalokkal és Road Movie Guide-okkal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?