SHOWBIZ

Tóth Gabi és Krausz Gábor: A mi életünk is felborult, ahogyan mindenkié

Az énekesnő és a sztárséf nincsenek könnyű helyzetben, hiszen a járvány miatt egyik napról a másikra veszítették el a munkájukat. A TV2 új műsorában megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik.
  • Szerző: ripost

#maradjotthon címmel indul április 6-tól hétköznap esténként a TV2 vadonatúj doku-reality-je.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsor fő célja, hogy ebben a mindenki számára nehéz és lemondásokkal teli időszakban, amelyet a koronavírus okozta járvány teremtett, egyszerre informáljon, segítsen, szórakoztasson, és közösséget építsen.

Jól ismert közszereplők és civilek is láthatóak lesznek majd az adásokban, többek között Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor, akik sok emberhez hasonlóan egyik pillanatról a másikra maradtak munka nélkül.

A számos nehézség mellett, épp most élik életük egyik legcsodálatosabb időszakát is, hiszen decemberben született kislányuk, Hannaróza. Gabi és Gábor nemcsak egymást támogatják ebben a mindenki számára nehéz időszakban, követőikben is próbálják tartani a lelket, hogy érezzék, nincsenek egyedül.

„Azért vállaltuk el ezt a műsort, mert már a cím is az, ami számunkra nagyon fontos: maradj otthon! Mi itthon élünk immáron negyedik hete, mert így lehet leghatékonyabban harcba szállni a vírus ellen. Nem csak a saját és családunk érdekében teszünk így, hanem ami a legfontosabb, az embertársaink védelmében is. Szeretnénk, ha az otthonmaradók éreznék, hogy nincsenek egyedül. A mi életünk is felborult, ahogyan mindenkié. Mi is próbálunk alkalmazkodni ehhez az új, felborult világhoz, de hisszük, hogy ha most kicsit lelassulunk és fegyelmezettek maradunk, akkor annál hamarabb túl lehetünk ezen a helyzeten” – mondta el a -nak Tóth Gabi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?