SHOWBIZ

Újra összeszabadították Majkát és Tillát

A két nagyszájú műsorvezető újra együtt vezeti a TV2 gameshow-ját, a Bezár a Bazár! című műsort. Mi lesz ebből?
  • Szerző: BDF

Szeptember 14-én este megújult formában, az eddiginél is szórakoztatóbb tartalommal, izgalmasabb játékokkal tér vissza a TV2 gameshow-ja, a Bezár a Bazár! A műsor házigazdái ezúttal is Majka és Tilla lesznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A harmadik évad egyik legszórakoztatóbb újdonsága a Bazári majom. A plüssfigura egy körön át segítheti majd a játékosokat.
Szintén újdonság, hogy a dobozokban meglepetéskártyákat helyeznek el a szerkesztők, amikkel extra nyeremények zsebelhetők be.

A kvízjáték is részben megújult: az előző évadban használt fotós kvízkérdések mellett videó bejátszásokhoz kapcsolódó kérdések is lesznek.

Fotó: TV2

A játékosoknak 15 új kihívással kell megbirkózniuk. A feladatok a gyorsaságukat, ügyességüket és fizikai állóképességüket egyaránt próbára teszik. Természetesen most is lesz „Varázsdoboz” a garantált 300 ezer forintos készpénz-nyereménnyel és a „Szerencsepárnák” hárommilliós nyereményében is reménykedhetnek a játékosok.

A TV2 népszerű produkciójába ezúttal is több ezren jelentkeztek, közülük körülbelül száz párosnak lesz lehetősége elvinni az akár 25 millió forintos fődíjat, és több mint 500 nyereménytárgy közül válogathatnak a játékosok, melyek összértéke 25 millió forint.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?