SHOWBIZ

Újratervezés: csodás otthont kapott az autista gyermeket nevelő pár

A TV2 műsorának eheti adásában egy öttagú családot ismerhettek meg a nézők, akiknek nem volt könnyű sorsuk.
  • Szerző: ripost

Végre valóra vált az álma annak az öttagú családnak, akit ezen a héten az Újratervezésben ismerhettek meg a nézők. Kitti és Gábor rendkívül nehéz körülmények között nevelték két kislányukat, Reginát és Dorinát. Harmadik gyermekük a műsor felvétele után született, így a most hathetes Lorina már egy vadonatúj otthonba érkezhetett.

Az érdi családnak ott kellett hagynia az albérletét, és a nagymamától örökölt, felújításra szoruló házba tudtak csak beköltözni, ahol nem volt fürdőszoba.

Nagyobbik lányuk, Regina epilepsziás és autista, így Kittiéknek valóban a TV2 műsora volt az utolsó reményük.

„Végre van rendes konyhánk, új villanytűzhelyünk, amin főzhetek a családnak... Nagyon boldog vagyok. Sokkal szebb és tágasabb, mint ahogy azt elképzeltem. Sosem volt még ilyen szép otthonunk...!” – fogalmazott elérzékenyülve az akkor még várandós édesanya.

Az édesapa, Gábor elsírta magát, amikor Kárpáti Rebekával és Stohl Andrással bejárták a felújított házat.

„Őszintén mondom, hogy Gábort még sosem láttam sírni. Úgyhogy ez biztosan az egyik legjelentősebb pillanat az életében. Azt hiszem, nagy teher esett le az ő válláról is. Ez sokkal több, mint amire számítottunk, önerőből sosem tudtuk volna megvalósítani mindezt” – sírta el magát Kitti.

És ezeket olvastad már?