SHOWBIZ

Zokogva vették át új otthonukat az Újratervezés szereplői

Rendkívül megható pillanatok szemtanúi lehettek a nézők a TV2 sikerműsorában, amikor a péntek esti adásban a Végh család végre megtekinthette a felújított házukat.
  • Szerző: ripost

Rendkívül megható pillanatok szemtanúi lehettek a nézők a TV2 sikerműsorában, az Újratervezésben, amikor a péntek esti adásban a Végh család végre megtekinthette a felújított tetőteret.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Forrás: TV2

Az ötgyermekes házaspár, Zsolt és Gabriella nagyon izgultak, hogy mi lesz az otthonukból, hiszen utoljára még teljesen más állapotban látták az újpesti ingatlant.

Forrás: TV2

„Egy kicsit szorongok, hogy milyen lesz. Most már nagyon közel vagyunk. Mi utoljára azt láttuk, hogy lebontják a házunkat, hogy nincs ott semmi, minden üres. Azt sem tudjuk, azóta mi történt ott” – mondta el a műsorban Gabi, akinek végül a szava is elállt, amikor belépett a frissen elkészült, modern bútorokkal teli házba.

Forrás: TV2

Az első meglepetést a beépített fürdőkád okozta, hiszen a családnak eddig nem futotta rá.

Forrás: TV2

„Annyira szép, annyira új, annyira más... Olyan hálásak vagyunk, nagyon köszönjük!” – mondta sírva az édesanya, miközben a családjával körbejárták a helyiségeket.

Forrás: TV2

A héttagú famíliának nagy kő esett le a szívéről, hiszen a lakhatásuk megoldásával komoly problémát győztek le. A lányok és a fiúk saját hálószobákat kaptak, és most már mindenkinek bőven van helye a házban.

És ezeket olvastad már?