SHOWBIZ

ValóVilág: a műsor, ami vonzza a drogokat és törvénysértést

A valóságshow majdnem minden szériájára jut egy drogos történet. Vagy egy kisebb-nagyobb testi sértés.
  • Szerző:

Aurelióval együtt már nagyon szép múltra tekint vissza a ValóVilág drogtörténelme, a harmadik évadtól kezdve, tulajdonképpen mindegyik szériára jutott egy hasonló történet. Íme, az az öt, amiből komoly probléma lett.

Segal

A harmadik ValóVilág idején még sokkal megdöbbentőbb volt az emberek számára, hogy nem csupa ártalmatlan exhibicionista került be a műsorba. Ezért is hatott különösen durvának a széttetovált, érthető beszédre teljesen alkalmatlannak tűnő Segal sztorija, akit 38 ezer ecstasyval és fél kiló kokainnal fogtak meg. Ettől kezdve ingázott a börtön és a polgári élet között, 2010-ben végül hét évre leültették. Közben leérettségizett, megtért, jelenleg pedig pizzafutárként dolgozik Budapesten.

Gergő

Dukai Regina bátyja az ötödik szériában szerepelt, már felvállalt börtönmúlttal: több ezer ecstasyval kapták el, amiket Hollandiából akart becsempészni az országba. Egy közúti ellenőrzés során bukott le, négy évet kapott.

Dóra

A hetedik ValóVilág plasztikcicája saját bevallása szerint 16-17 éves korában ismerkedett meg a drogokkal, amiktől nem csak jól érezte magát, de fogyáshoz is használta őket. Később már napi szinten élt velük, a reality előtt pár évvel pedig tíz tablettával kapták el. Ezekért két év börtönbüntetést kapott, öt évre felfüggesztve.

Aurelio

Aurelio a legújabb delikvens: egy közúti ellenőrzés során annyira furán viselkedett, hogy megmotozták a járőrök, és végül elő is került a zsebéből némi fehér por. Meg még egy kevés a kocsijából és a lakásáról. Egyelőre nem tudni, mi lesz a hatodik ValóVilág győztesével.

Stohl András

A legnagyobb figyelmet természetesen Stohl András története kapta, hiszen ő nem az utcáról beesett szereplő, hanem elismert színész és műsorvezető. Stohl a státuszához illően nem is ecstasyt vagy speedet, hanem kokaint fogyasztott 2010 tavaszán, amikor autóbalesetet okozott. Majdnem két évet kapott érte, és azóta a tévében is sokkal kevesebbet foglalkoztatják az ország tékozló fiúját.

A drogok mellett az agresszió is jellemző a VV szereplőire. Cristofel két barátnőjét is helybenhagyta. VV Frenki még a beköltözés előtt alakította át szerelme, VV Szilvi arcát. A második széria szerelmespárja, VV Péter és Sziszi már bőven a műsor után, a Budapest Parádén kaptak össze az egyik kamionon. Ennek egy szép nagy pofon és szakítás lett a vége.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?