Létrehozva: 2019.12.18.

Változatos műsorkínálattal várja nézőit az ünnepek alatt is a TV2 Csoport

Idén is sokszínű, élményekkel teli év vége várja azokat, akik az ünnepek alatt a TV2 Csoport csatornáit választják. Kortól függetlenül válogathat mindenki a kínálatból – sikerfilmek minden mennyiségben, országos tévépremierek, tematikus műsorok, családi animációs filmek, gasztro műsorok és saját gyártású tartalmak garantálják a felhőtlen szórakozást.

Szerző ripost

A karácsony idén is a Reszkessetek, betörők! -ről szól majd a TV2-n. Az első rész december 24-én 20:35-kor jön, majd december 25-én adásba kerül a Reszkessetek, betörők! 2: Elveszve New Yorkban is.

Fotó: TV2

December 26-án, karácsony második napján pedig 20:45-kor a Reszkessetek, betörők! trilógia utolsó része zárja a sort. Az örök kedvenc, az Igazából szerelem szenteste 22:40-től lesz látható.

A romantikus vígjátékban újra végig nézhetik a rajongók Hugh Grant fergeteges táncjelenetét brit miniszterként.

Három országos tévépremier is lesz az ünnepek alatt a TV2-n, mindegyik film 18:40-től érkezik. December 24-én a Megjött apuci! 2-ben Brad (Will Farrell) és Dusty (Mark Wahlberg) barátsága a tét, ugyanis egyikük apja, Kurt (Mel Gibson) feltett szándéka, hogy éket verjen kettejük közé.

Karácsony első napján jön az Énekelj! című családi animációs film, majd 26-án este a Bazi nagy francia lagzik 2-ben Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét.

A TV2 egy szenzációs országos premierrel lepi meg a nézőket január 1-jén 21:00-tól: a BÚÉK című magyar vígjáték óriási siker lett 2018-ban.

Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit – egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. A főszerepben: Szávai Viktória, Mészáros Béla, Bata Éva, Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska és Elek Ferenc.

Az újév igazi nagy durranással indul a TV2-n. Január 1-től minden hétköznap este jön az Exatlon Hungary második évada.

A TV2 sikerműsora szintet lép, a második széria ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik.

Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz, a pálya széléről riporterként pedig Gelencsér Tímea jelentkezik majd. A küzdelem 30 millió forintért zajlik, mivel az embert próbáló verseny végén egy női és egy férfi győztes 15-15 millió forinttal lesz gazdagabb.

A SuperTV2 műsorán olyan népszerű filmek érkeznek, mint a Személyiségtolvaj Melissa McCarthyval december 24-én 21:00-tól, másnap 18:45-től Az Ördög Pradát visel a csodálatos Meryl Streeppel vagy 21:00-tól A szürke ötven árnyalata Dakota Johnsonnal. December 26-án 21:00-kor a Kellékfeleség című vígjáték lesz képernyőn Adam Sandlerrel és Jennifer Anistonnal.

A csatornán az Itt a vége című vígjátékkal ünnepelhetjük a szilvesztert 21:00-tól: James Franco önmagát játssza ebben a filmben, egy hollywood-i sztárt, akit haverjaival egy óriási buliban ér a világvége.

A Mozi+ csatornáján is számos nagysikerű filmmel készülnek a kiemelt időszakra. Karácsonykor mindhárom este a kémeké lesz a főszerep – 21:00-tól olyan amerikai akcióvígjátékok közül szemezgethetünk, mint a Központi hírszerzés Dwayne Johnsonnal és Kevin Harttal, A kém, aki dobott engem Mila Kunissal és Kate McKinnonnal, vagy a Melissa McCarthy, Jude Law és Jason Statham főszereplésével készült, A kém című film. Ráadásként pedig egy kis meglepetés – december 16. és 29. között a Mozi+ műsorai kódolatlanul érhetők el a MinDig TV nézői számára.

Január 1-jén a Hogyan rohanj a veszTEDbe című amerikai westernvígjáték lesz látható, amelyet Seth MacFarlane, a Family Guy című animációs sorozat alkotója írt és rendezett. A film főszereplői között ott van Seth MacFarlane is.

A romantika szerelmeseinek az év utolsó napjaiban is színes kínálattal kedveskedik az Izaura TV.

A közönségkedvenc sorozatok mellett, december 23 és január 3. között minden hétköznap 17:50-től és 19:55-től olyan romantikus filmekkel is erősít a csatorna, mint a Karácsonyi mese, Az élet leckéje, a Kulcs a szívemhez, vagy éppen a Katie Fforde szerelmi történetei.

A Prime könnyed karácsonyt ígér, olyan klasszikusokkal, amelyek tökéletes aláfestői lehetnek az ünnepi kikapcsolódásnak.

Többek között hamisítatlan mediterrán hangulatban romantikázhatnak a nézők Nia Vardalos-szal, hiszen érkezik a Görögbe fogadva, valamint a Bazi nagy görög lagzi című vígjátékok.

Utóbbiban Nia forgatókönyvíróként is részt vállalt, valamint még egy Golden Globe-díjra is jelölték a legjobb színésznők között. Táncba viszi majd a nézőket az örökzöld Dirty Dancing is, míg Julia Stiles egy igazi tündérmesébe csöppen, hiszen tudatlanul esik szerelembe a dán főherceggel, az Én és a hercegem című mozifilmben.

Natalie Portmannel és Ashton Kutcherrel jön a Csak szexre kellesz, a veszélyeztetett szürkebálnák megmentésének lenyűgöző történetével pedig érkezik a Mindenki szereti a bálnákat című kalandfilm.

A klasszikus sorozatok kedvelőinek csatornáján, a Jocky TV-n is csábító karácsonyi tartalmak várhatók – december 24 és 27-e között az Anna című nagysikerű kanadai filmsorozat epizódjai kerülnek képernyőre 12:50-től. Majd szintén ebben az időszakban, karácsony mindhárom napján, a BBC népszerű sorozatát, az Értelem és érzelem romantikus történetét követhetjük nyomon Dominic Cooper, Charity Wakefield, Hattie Morahan, Janet McTeer és Lucy Boynton főszereplésével 15:10-tól.

Az Anna sorozat a két ünnep között is látható lesz, Anna – A történet folytatódik címmel, december 28-29-én 13:00-tól.

Szintén nagy klasszikus, ami nem hiányozhat a képernyőről – december 28-29-én 15:00 jön Twist Olivér (a BBC minisorozata). Az Észak-Angliában játszódó történetben Twist Olivér sorsát nézhetjük végig, aki édesanyja halála után árvaházba kerül, ahol kemény munkára fogják. Egy nappal a születésnapja előtt fellázad a kegyetlen bánásmód ellen, és ezért elkergetik az intézetből.

Egy koporsókészítőhöz kerül, ahol az alkalmazottak szintén rosszul bánnak vele, ezért megszökik és London felé veszi az irányt.

A Moziverzum varázslatos, fantasy karácsonnyal várja a nézőket. A fantasztikus, és kalandfilmek kedvelőit olyan mozik bilincselik majd a képernyők elé, mint a három részből álló – A hobbit: Váratlan utazás, A hobbit: Smaug pusztasága és A hobbit: Az öt sereg csatája című filmek.

A műfaj rajongói az öt Alkonyat film közül is szemezgethetnek, többek között olyan színészek főszereplésével, mint Kristen Stewart, Robert Pattinson, Peter Facinelli, Taylor Lautner vagy Nikki Reed.

Január 1-jén újabb Paraszerda érkezik a Moziverzumon, melynek apropóján a Carrie című amerikai horrort retteghetik végig a műfaj megszállottjai.

A film, Stephen King azonos című regényének harmadik feldolgozása. A főbb szerepekben többek között: Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Judy Greer, és Portia Doubleday látható.

A Humor+ -on minden a szokásos rendben megy majd az ünnepek alatt is, vagyis karácsony ide vagy oda, biztosan nem a „csöpögős romantikáé” lesz a főszerep. Cserébe nevetésből most sem lesz hiány, az Egy rém rendes család, az Amerikai fater, A Simpson család és a Csengetett, Mylord? jól ismert szereplői év végén is borítékolják a szórakozást.

A LiChi TV számos ünnepi tartalommal, köztük a Nigellissima: Karácsonyi finomságok epizódjával igyekszik segíteni a varázslatos fogásokra nyitott nézőket.

Nigella Lawson a tőle megszokott profizmussal hozza el a Velence ihlette karácsonyi menüjét, és ünnepi parti ötleteit. De képernyőre kerül a Nigella karácsonyi lakomája első és második része is, illetve a nagysikerű Nigella falatozója is karácsonyi különkiadással jelentkezik.

Nigella mellett természetesen Jamie Oliver és Gordon Ramsay is megmutatja, számára milyen is az igazi karácsony. A Főzz Karácsonyra Gordon Ramsay-vel két részében a sztár séf saját otthonában készíti el az ünnepi fogásokat. Jamie Oliver semmit nem bíz a véletlenre.

Receptjei közül biztosan mindenki megtalálja a számára tökéleteset, hiszen a Jamie karácsonyi menüje, a Jamie karácsonyi bulija és a New York-i karácsony Jamie-vel epizódjai mellett a Jamie tökéletes karácsonya első és második részét is láthatja az, aki a LiChi TV-vel hangolódik az ünnepekre.

Az ünnepi időszakban a TV2 Csoport gasztro csatornája nagysikerű filmekkel is kikapcsolódást nyújt. December 23. és 30. között többek között képernyőre kerül az Ízek, imák, szerelmek, Az utolsó vakáció és Az élet ízei.

A Kiwi csatornán karácsonykor ismét mesés téli szünettel várják a kicsiket: a gyerekek kedvenc filmjei mindennap 14:00-tól lesznek láthatók.

December 24-én jön Dorothy és hűséges barátja, Totó a Visszatérés Óz birodalmába című mesében, majd 25-én az Én kicsi szörnyemben a gyerekek megismerhetik Angust, a magányos kisfiút, aki a skóciai Loch Ness-tó partján egy különös kis barátra lel. December 26-án a zseniális gonosztevő, Megaagy kalandjait láthatják a kicsik.

A Spíler TV-n az ünnepek alatt középpontban az angol foci áll, ahol az év utolsó heteiben is dübörögnek az események.

A hagyományos, karácsony második napján (Boxing Day) tartott különleges hangulatú fordulót követően hétvégén, majd ezt követően újév napján is teljes fordulót rendeznek a Premier League-ben, ami azt eredményezi, hogy összesen több mint 33 óra élő közvetítést láthatnak majd a nézők az ünnepi időszakban.

A La Liga küzdelmei ugyan szünetelnek az ünnepek alatt, de a Spíler TV különlegességgel kedveskedik a spanyol foci szerelmeseinek: az idén 90 éves La Liga-t, az ott valaha játszott legjobb játékoslegendákról szóló magazin műsor sorozattal ünnepli a csatorna az év utolsó napjaiban, ezen felül 2019 legjobb meccseiről, góljairól és védéseiről is láthatnak összeállítást a nézők december 29-én és 30-án.

Az UEFA Champions League, a Bajnok Ligája esetében is felejthetetlen döntőket idéz meg a Spíler TV az ünnepek alatt, és a Britannia is különkiadással jelentkezik december 31-én.

A motorsport szerelmesei sem maradnak műsor nélkül, a 2019-es évre három önálló műsorba csomagolva tekint vissza a csatorna.

December 24-én a Zenebutikon Márió karácsonyi koncertjét láthatják a nézők, majd a Megasztár karácsony, a Bakelit Fesztivál és a Zeneexpressz kerül képernyőre. 25-én Pap Rita karácsonyi műsorát adja a csatorna, illetve lesz Dáridó Anno és Kívánságpiac is.

26-án Hercegi Partyval, Jampi Randevú karácsonyi kiadással, és a Stenker Karácsonnyal ünnepelhetnek a zenekedvelők. Szilveszterkor 10:00 és 16:00 között maratoni élő kívánságműsor várja a nézőket.

Házigazdák: Nótár Mary, Jolly, Kárpáti Rebeka, Joshi Bharat és Matyi. A hatórás élő műsorfolyamba összesen 35 sztárvendég érkezik.

A hajnalig mulatók koncertfilmek közül válogathatnak: jön Delhusa John, Peter Šrámek, az Irigy Hónaljmirigy és szilveszteri extra különkiadások a csatorna népszerű műsoraiból.

Szerző ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Annyit nyert a lottón, amiből élete végéig hetente vehet magának egy Lamborghinit

magyarnemzet.hu

„A City legyőzi az Arsenalt, de bajnok egyik csapat sem lesz”

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

vg.hu

Az orosz hadiflotta is megjelent a Vörös-tengeren

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

mindmegette.hu

Húsvéti sonkás-sajtos párnácskák, amiből egy tepsi biztosan nem lesz elég

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Emlékszel még a Csengetett, Mylord? lakájára? Így néz ki ma a 77 éves Jeffrey Holland

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Ez ám a megtiszteltetés: Bangó Margit közös dalra hívta Curtist

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

SHOWBIZ

Elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja, kiből lesz sikeres modell